Det frække 8. april 2020

Påskechallenge: 10 dage med lækker leg

Nu er der lagt op til mange dage med leg og lir.
Foto: MEGA

Du har måske hørt om de frække julekalendere, der hvert år bliver lagt under juletræet. Nu har sexlegetøjsgiganten Sinful lanceret en 10 Day Love Challenge Par Boks (sponsoreret link), der på mange måder minder om virksomhedens julekalender.

Som navnet afslører, så indeholder den elegante boks hele 10 forskellige stykker sexlegetøj, der lægger op til, at man udforsker, leger og nyder hinanden over flere dage. Det er selvfølgelig helt op til jer, om I kan holde spændingen ud og kun åbne en låge om dagen, som naturligvis er meningen, eller om I flår dem alle op på én gang.

Sinful afslører ikke præcist, hvad boksen indeholder, men de giver alligevel et lille smugkig, som indikerer, at der er lagt op til 10 frække dage i erotikkens tegn. Så drop det klassiske påskeæg og overrask i stedet din partner med 10 Day Love Challenge Par Boks, der hylder kærligheden og sætter ekstra gang i sexlivet.

Husk! Investerer du den frække boks, eller andet sexlegetøj, så er det en god idé at tilkøbe en vandbaseret glidecreme (sponsoreret link). Det sørger nemlig for en ekstra god og behagelig oplevelse, da det er udviklet specielt til at bruge sammen med sexlegetøj.

All in på ét produkt

Synes du det er lidt for meget med 10 stykker sexlegetøj på én gang, så overvej om du skal forkæle din partner med ét eksklusivt parprodukt i stedet for. Du ved, et af de produkter, der virkelig siger: Jeg elsker dig!

Det kunne for eksempel være den populære We-Vibe Chorus (sponsoreret link), der er en intuitive parvibrator med fjernbetjening og app til smartphones, som stimulerer jer begge. Eller hvad med den helt nye We-Vibe Magic Wand (sponsoreret link), der er perfekt til timevis af fræk solohygge eller forførende parlege, hvor alle er sikker på en lykkelig slutning.

Sponsoreret indhold