Det frække4. oktober 2022

På date: Ad - han smasker..!

Måske er du blevet for følsom overfor folks små særheder, når du dater...
Måske er hans lille særhed en dealbreaker, måske er du bare for følsom.
Måske er hans lille særhed en dealbreaker, måske er du bare for følsom.
 FOTO: MEGA

Du kender det kun alt for godt:

I har været sammen et par uger eller måske kun et par enkelte dates, og du mærker et lille kvalmende ‘ad’ dirre indeni, hver gang du hører ham trække vejret tungt gennem næsen, eller når han sidder med korslagte ben, eller måden hans jeans sidder to centimeter for langt oppe på hofterne, eller når han smasker, eller når han siger advocado og hovedpinespille...

Kikset date? Din Satisfyer skuffer ALDRIG

Mange af os har sådan nogle små ting, der trigger vores ad-faktor, som kan variere over tid og i forhold til hvem vi nu møder.

Men ifølge folkene bag datingappen Badoo er vi generelt blevet mere kræsne og følsomme. De har tilmed spurgt en del af de britiske medlemmer om disse ‘icks.’

82 procent har oplevet icks på dates, og så mange som tre ud af fire har endda droppet en relation på grund af en eller flere ad-faktorer.

Ifølge undersøgelsen fra Badoo betyder sociale medier en del for, hvad og hvor mange ‘ad’ vi har. De fleste har set mere indhold om netop icks, ligesom hele 75 procent erkender, at de er blevet mere følsomme på den front.

Ti år med Tinder: Disruptede din dating

På tiktok kan man da også finde et utal af ick-videoer, hvoraf mange har fået millioner af visninger. Som denne hvor en ung fyr gennemspiller en række icks, som mange kvinder nok har oplevet.

Følsomhed

Den tilsyneladende øgede følsomhed overfor andres uskyldige adfærd bekymrer datingeksperten Sarah Louise Ryan. Især den store mængde ad-relateret indhold på sociale medier er åbenbart et problem:

- Det har tydeligvis en direkte indvirkning på, hvordan singler tilgår nye relationer - de prøver at navigere mellem, hvad de føler er ægte og hvad de er blevet opfordret til at tænke som en ad-faktor.

Gør dig helt klar til daten: Alt til din intimbarbering

Så mens du undgår den type skadeligt indhold på insta og tiktok, så du ikke bliver smittet med ad med ad på, kan du bruge den sparede tid på at ændre lidt på dit tankemønster i datingen:

Ifølge Ryan bør du gøre følgende:

Find ud af, hvad der er vigtigt for dig - når du mærker et ick med din date, så tænk lige over, om det er et overfladisk ad. Måske betyder hans strittende næsehår intet, når du har lært ham at kende.

Du får altid frække tilbud på Sinful.dk

Vær positiv - fokuser på, hvad du vil have og kan lide og ignorér de de små icks, du har samlet op på sociale medier. Kan du lide ham, og er der en connection, kan du sagtens overvinde ad-følelsen og lære at elske hans smasken.

Husk - ingen er perfekt. Heller ikke dig.

Sponsoreret indhold