Det frække 31. marts 2020

Ny trend: Gå nøgen ind til din hjemmearbejdende partner

Få din partner til at miste koncentrationen under videomødet. Gå nøgen ind til ham - eller hende.
Foto: MEGA

Det kan godt være, at meget har ændret sig til det værre her i vores hverdag med Corona.

Men heldigvis er der små lyspunkter, som kan få os til ikke blot at trække på smilebåndet, men også forbedre vores samliv med partneren.

Et godt eksempel på dette er en munter og fræk trend, som er startet på det sociale ungdomsmedie TikTok. Her dukker således stadig flere videoer op med mænd og kvinder, der overrasker deres partnere.

Få ham til at spærre øjnene op med denne frække sag ;-)

Det har tidligere primært været unge kvinder, der er gået nøgne ind i stuen til deres kærester, som har siddet og spillet Playstation. Det har givet nogle fantastiske reaktioner hos mændene, der faktisk har kunnet lægge gamingen fra sig ved synet af en nøgen kvinde.

Men i disse tider er der langt sjovere muligheder. For de mange hjemmearbejdende folk, der sidder i videomøder med kollegerne, kan nemlig ikke så let gå fra det hele. Så der ligger nu mange fede videoer med folk, der overrasker deres partner, mens de arbejder.

Caption fra TikTok @emilyypack

Vi er allerede store fans af denne trend, og vi håber, at nogle af jer også vil forsøge at distrahere jeres partnere. Og så håber vi, at i filmer hans eller hendes reaktion imens, vedkommende sidder og prøver at gennemføre et møde om virksomhedens digitale strategi eller måske gennemfører virtuel undervisning for en flok skoleelever i Teams.

Chancen for, at han kan kigge væk, når du dukker op i denne er noget nær NUL <3

God fornøjelse derude. Og få det nu gjort. For muligheden for hjemmearbejde varer ikke evigt, og det vil se så mærkeligt ud, hvis du dukker nøgen op på hans eller hendes arbejdsplads …

Sponsoreret indhold