Det frække4. februar 2017

Derfor skal du spille den af på jobbet

Bliv en mere effektiv medarbejder. Tag sagen i egen hånd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kvinde_toilet.jpg
 Foto: All Over

Der er mere end en god grund til at gøre tingene selv på arbejdspladsen.

Og uanset om du er håndværker eller håndarbejdslærer, så kan det godt betale sig at tage en håndholdt pause i løbet af arbejdsdagen.

Det er i hvert fald en kendt sag, at det er klogt at forlade skrivebordet ud på eftermiddagen for at give hjernen en tiltrængt pause. Den kan du enten bruge på at gå en lille tur eller hente en kop kaffe. Eller du kan få godt gammeldags dansk tage dig en spiller.

KØB FRÆKT LEGETØJ TIL MÆND

Det er nemlig i henhold en artikel i Ravishly.com en glimrende måde at ’booste output og kreativitet’.

En undersøgelse har konkluderet, at 40 procent af medarbejderne i New York jævnligt masturberer på jobbet. At tallet skulle være så højt tillader vi os dog at stille spørgsmål til, men givet er det, at der også på de danske arbejdspladser bliver filet og høvlet løs.

Og hvis ikke det blotte syn af dine lækre kolleger, flirten med receptionisten eller de frække beskeder fra kæresten derhjemme får dig i den rette stemning, så er det bare om at gøre det for chefens og din skyld. En lille tur med højrehånden er nemlig nøglen til øget produktivitet og en sundere arbejdsgang ifølge Ravishly.com.

Tag en naturtro vaginavibrator med derud

Der er dog visse udfordringer I den forbindelse. Derfor har vi på Det Frække et par gode råd til dig.

  1. Sørg for at være ret godt opstemt, før du går på toilettet for dermed at minimere tidsforbruget.
  2. Tag din mobil med på toilettet. Den kan være svært at bevare opstemtheden i et arbejdsmiljø, så du kan få brug for noget underlødig pornografi.
  3. Vælg et toilet, hvor du ikke risikerer, at folk står udenfor og venter på, du bliver færdig. Er der en gang med mange båse, er det er foretrække.
  4. Det kan være frækkere at benytte et stillerum eller en sofarum, men så står du til gengæld selv på mål for din handling, hvis andre kommer ind.
  5. Er du mand, så tjek grundigt tøjet efter for uvelkomne pletter efter udført dåd.
  6. Vi anser det for unødvendigt at mindre dig om en grundig håndvask bagefter …

[node:aller-related-content]

Kvinder: Her er en lækker og diskret minivibrator

Sponsoreret indhold