Ny scoreapp uden billeder, men med frække spørgsmål

Foto: All Over

- Er du til pegging, rimming eller bare en omgang vaniljesex?

Til dig der er til bondage ... (sponsoreret link)

Med My Mind Is Yours, klarer man alle de følsomme spørgsmål helt anonymt, inden man giver sig til kende. Og det er der flere kendte danskere, der godt kan se en fidus i. Man stiller et simpelt spørgsmål, der kan besvares med ’ja’ eller ’nej’, og så er det modtagerens tur.

Ideen blev skabt af 44-årige Anders Mortensen, der drømte om at genskabe det gode gamle ’Træfpunkt’ eller 0059 fra 1980’erne.

- Jeg er selv single og aktiv på datingmarkedet. Og jeg blev sgu så træt af Tinder og de andre datingsider, fordi det hele handler om, hvordan man ser ud, og hvor tjekket man er. Den der mulighed for bare at kunne stille spørgsmål, uden at skulle forstille sig … Den fandt jeg ikke noget sted. Og så var det, at idéen til My Mind Is Yours, dukkede op, siger Anders Mortensen

Og der er kendte brugere imellem. Blandt andet den muntre mediedarling og kendisfrisør Danny Sigen.
- Jeg bruger det faktisk ikke kun til at score. Ligesom en del andre, jeg kender, oplever man at møde folk, som man ikke anede, at man havde en masse til fælles med, siger Danny Sigen, som dog også finder frække dates via app’en.

Er du til anale lege? Så klik her (sponsoreret link)

- Jeg synes, det er fantastisk, at billedet er taget helt ud af ligningen. Vi mennesker bliver jo pisseoverfladiske så snart, vi ser er et billede af en, der er lækker. Og så begynder vi at forstille os. Det gælder nok i særlig grad for folk, der møder en kendis. Men det er også godt for mig. My Mind Is Yours tvinger mig til at reflektere over, hvorfor jeg vælger en partner. Det tror jeg, er skide sundt.

Den anderledes datingapp har nu 35.000 brugere i Danmark, og gennemsnitligt er der 3.500 brugere online på et givent tidspunkt. Det er nok til, at den nu ligger i top-10 over mest downloadede sociale medier i Danmark.

Også stripper-mama Jessica Sky har hentet My Mind is Yours. Man skal dog ikke regne med at få en date ud af hende, da hun er i fast forhold.

- Men det er vigtigt for sådan en som mig at vide, hvad der foregår derude. Og man behøver jo ikke at bruge den til at få frække dates, selvom det nok er det, de fleste er ude efter. Man kan jo også bare møde interessante mennesker, siger hun.

- Men den er enormt populær blandt mine piger i eventbureauet, fortæller Jessica.
- Det er jo smukke piger, der lever af deres udseende, og de er vant til at blive betragtet som rene sexobjekter. Men de har også brug for kærlighed, så for dem – og for mig – er det utroligt rart, at man i udgangspunktet er fuldstændig anonym og at alt kommunikation er krypteret, siger hun.

Prøv dette frække lingeri og giv din mand den frækkeste oplevelse (sponsoreret link)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close