Kendte26. juli 2020

Tracy drikker sæd-smoothies for at holde coronavirus for døren

En britisk kvinde har fundet en noget alternativ metode til at forebygge coronavirussmitte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-26_kl._09.09.01.png
 Foto: YouTube / Tracy Kiss

Håndsprit og god afstand er de gængse midler til at forebygge spredning af coronavirus.

Men britiske Tracy Kiss har fundet en noget uSÆDvanlig måde at holde helbreddet i top på.

Den 32-årige kvinde, der betegner sig som en "natural vegan body builder", fortæller på sin YouTube-kanal om sæd og dens mange egenskaber, der gavner både huden og helbreddet.

I en ti minutter lang video med titlen "Helbredsmæssige fordele ved sæd", fortæller den enlige mor til to, at hendes interesse for sæd blev vakt, da hun lider af hudlidelsen rosacea, og hun henviser til, at skuespilleren Heather Locklear tidligere har talt varmt om brugen af sæd i ens hudplejerutine.

Under sin research fandt Tracy også ud af, at man med fordele kunne indtage sæden via ens kost.

- Vi ville ikke være her uden sæd, lad os være ærlige. Når du tager det flove over, hvad det egentlig er, ud, når man tager det seksuelle aspekt ud af ligningen, så er den faktiske sæd god for dig, slår hun fast og kalder det "naturens gratis multivitamin".

Artiklen fortsætter under billedet.

Tracy fremhæver blandt andet, at sæd kan booste immunsystemet og dermed holde forkølelse, influenza og endda coronavirus for døren.

Se Tracy fortælle om sæd i videoen herunder - artiklen fortsætter under videoen:

Tracy hævder, at hun ikke har været syg i flere år, fordi hun hver dag indtager sæd i smoothies. Hun råder sine følgere til, at man får sæd leveret af sin partner. I videoen viser hun, at hun under lockdown har fået sin kæreste til at levere sæd i et lille bæger på hendes dørtrin.

Se Tracy lave smoothie med sæd herunder:

Sponsoreret indhold