Det frække1. august 2023

Mere sex gør dig ikke lykkelig

Hvis sex er godt, så må dobbelt så meget sex jo være dobbelt så godt...
sexy man touching and kissing seductive woman in lingerie
Jo mere, desto bedre. Eller hvad?
 FOTO: Colourbox.com

Det er et klassisk problem i parforhold: Hvor tit skal der dyrkes sex?

Ofte vil den ene knalde med større frekvens end partneren, og det kan skabe udfordringer i relationen.

Det sexede undertøj virker hver gang

Mange med en relativ høj sexlyst tænker, at de ville blive meget lykkeligere, hvis de blot fik sex hver dag eller lignende. Men det er måske en illusion, viser en amerikansk undersøgelse.

Par, der havde sex cirka fem gange om måneden, blev af forskerne opfordret til at fordoble sexaktiviteten i tre måneder.

Det viste sig dog, at dem, der prøvede at øge sexmængden, også blev mere utilfredse med sex- og samlivet end dem, der blot fortsatte i samme sexgænge.

Mere sex gjorde dem altså ikke lykkeligere. Og vi taler altså ikke om sex på daglig basis, blot fra 5-6 gange månedligt til 10.12 gange om

Onani er et afgørende skridt mod det bedst mulige sexliv

De par, som forsøgte at fordoble sexfrekvensen, begyndte at opfatte sex som en pligt . og en sur en af slagsen. Det var ikke længere noget, der skete naturligt og spontant og lystbetoner, men som noget, de skulle, i stedet for noget, de ville.

Når hun ikke gider, så har Sinful din ryg - og diller

Lyst

Konklusion er, sex for sexens skyld ikke giver mening. Og hvis man virkelig vil og tror på, at mere sex er bedre, så giver det mere mening at ændre visse ting i jeres liv:

Fjerne de elementer, der forhindrer sexmulighederne i at opstå på en naturlig og uforceret måde. Man kan forestille sig, at man lægge tv, mobiler og computer væk lidt oftere, og så fokusere mere kvalitet end kvantitet.

Det fremgår også tydelig, at en af de store sexunderøgelser, som den danske sexhop sinful.dk har lavet:

Ifølge Sindex, at størstedelen af danskerne er tilfredse med deres sexliv. Faktisk svarer knap 6 ud af 10, at de er tilfredse med deres sexliv. Det gælder både mænd og kvinder.

'Alligevel drømmer hver anden dansker om at have mere sex med deres partner. Men kigger vi nærmere på tallene, kan vi se, at hyppigheden faktisk ikke er den vigtigste ingrediens i et godt sexliv. Kun hver femte svarer nemlig, at regelmæssig sex er en afgørende faktor i det gode sexliv. Det er langt vigtigere at føle nærvær og tilknytning til ens sexpartner - faktisk er det de vigtigste faktorer for et godt sexliv, ifølge danskerne,' skriver sinful.dk.

Sponsoreret indhold