Det frække31. juli 2021

Mere sex er ikke altid svaret på dine bønner

Måske du burde fokusere mere på andre ting i forholdet...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megaclipm13305_99075.jpg
 FOTO: MEGA

I Netflix-hittet Sex/Life drømmer den gifte hovedperson Billie sig tilbage til sit vilde sexliv før ægteskabet med sin stabile og kærlige og en smule kedelige mand.

Du har det måske lidt på samme måde i dit forhold. Du tænker: Hvis bare I havde lidt mere og lidt frækkere sex, ville alt være tiptop.

Det er bare sjældent, at svaret på dine bønner er mere sex. For sex er bare en blandt mange vigtige ting, der skal fungere i et forhold.

Danmarks frækkeste sommerudsalg: Spar 60 procent på sexlegetøj

Ifølge den anerkendte parterapeut og forfatter Gary Lewandowski går mange rundt nogle sklve forestillinger om sex- og samliv, som kan ødelægge deres forhold.

- Dem, der ærgrer over, at de ikke dyrker nok sex, fokuserer på det forkerte. Det kan være svært komme af med denne følelse; når man elsker hinanden, bør man hele tiden have lyst til sex, som altid skal være fantastisk. Men det er kun sandt i en perfekt verden, og hvem bor lige der?

Sexmyte

Lewandowski mener, at man selv kan gøre noget for at komme denne sexmyte til livs:

Hold med at sammenligne dit sexliv nu med det, I havde i begyndelsen af forholdet, hvor hormonerne og forelskelsen brusede i kroppen.

Samtidig bør man også være mere tilgivende og tolerant overfor kæresten.

- Man overser ofte de positive ting i forholdet. Og man er ofte hårdere mod partneren, end vedkommende fortjener. Hvis man vil have et langvarigt forhold, er det en fordel at være obs på disse blinde vinkler. Det kan være nøglespørgsmål man ikke stiller, signaler man overser, kvaliteter man overvurderer, og tegn man misforstår.

Fjernbetjent vibrator booster det fælles sexliv i det fri

Her er Gary Lewandowskis bud på tre myter, der ødelægger dit forhold:

Ægte kærlighed er lig med masser af sex

De fleste forhold begynder med bulder og brag og et sexliv i overhalingsbanen. Der forbliver det sjældent.

Men hvis du bilder dig ind, at jeres sexliv skal være ligeså fyrigt nu som dengang, fordi I elsker hinanden, er det et problem:

Gør dette: Skemalæg sex til en gang om ugen. Lav en aftale om at dyrke sex i en eller anden version.

Studier peger nemlig på, at de mest tilfredse har sex en gang ugentlig; Mindre end det påvirker glæden negativt. Par, der har hyppigere erotiske hyggestunder end den ugentlige, er ikke nævneværdigt mere lykkelige af den grund.

Ægte kærlighed er uden torne

I elsker hinanden, og så burde det hele da køre. Men det gør det ikke, og så begynder du at tvivle: Måske er det slet ikke true love alligevel..?

Forskning viser, at når kæresten ikke lever op til (de urimeligt høje) forventninger, bliver man utilfreds og begynder selv at investere mindre i forholdet.

Gør dette: Drop idealerne og jagten på det perfekte forhold (fx vild sex, ingen skænderier, han tager opvasken). Værdsæt det, du har, ved at føre en dagbog over, hvad du føler i dit forhold. Giv point fra 0 til 10 på ting som tilfredshed og glæde over din partner til samhørighed og varme følelser.

Således vil du kunne følge dine følelsers udvikling på en mere objektiv måde og samtidig holde fokus på de positive ting.

Vi skal være sammen konstant

Når man elsker hinanden, skal man næsten ikke kunne holde af at være væk fra hinanden.

Desværre er den lidt klæbrige indstilling, hvor man smelter sammen, ikke så befordrende for begærets ild, der fodres mere af afstand.

Gør dette: Gør ting hver for sig. Mød venner og veninder, dyrk hobbies. Alt, der dels giver jer glæde og inspiration i hverdagen, og som dels får jer til at længes efter hinanden, vil booste forholdet. Det er livs- og lystbekræftende at savne og blive savnet.

Hold din bækkenbund stærk og styrk dine orgasmer

Sponsoreret indhold