Mere kvindevenligt Tinder på vej

Foto: All Over

Hidtil har det været sådan, at man som kvinde har skullet stå model til meget, hvis man er fast bruger af datingapplikationen Tinder.

Vær klar til din næste date i dette frække lingeri (sponsoreret link)

For historierne om, hvor ubehagelige eller upassende et mandligt match kan finde på at være over for kvinden, er utallige, hvorfor konkurrenten Bumble bare er vokset og vokset. For der står nemlig en kvinde bag, og hun har sørget for at netop den datingtjeneste er blevet en succes, fordi kvinderne altid skal lave det første move. Det er slet ikke muligt som mand at skrive til en kvinde først.

Det har Tinder ikke villet sidde overhørig, så nu har man i første omgang i Indien lavet et lignende system, der har fungeret i et par måneder. Og planen er, at det skal rulles ud i først USA og siden resten af verden, hvis det viser sig at blive en succes.

Drop den dårlige date - køb i stedet en sådan ;-) (sponsoreret link)

Kvinder, der sætter 'My Move' featuren på vil ifølge Reuters være det eneste, der kan reagere først - såfremt det er et heteroseksuelt match, man er ude efter.

Ifølge Tinder selv har man taget den nye mulighed i brug 'ikke som en reaktion på en konkurrent, men for at give kvinder mere kontrol over, hvordan de interagerer med deres matches', lyder det fra Tinderdirektør Mandy Ginsberg.

Tinder har cirka 50 millioner brugere, mens Bumble har 37 millioner - dog med et hurtigere vækst. Bumble blev startet afd Whitney Wolfe Herd, der var en af medstifterne af Tinder, men som forlod den igen efter at have beskyldt virksomheden for seksuel chikane og diskrimination, og så dannede hun i stedet Bumble.

Det vides endnu ikke, hvornår kvindelige danske Tinder-brugere får samme muligheder som de indiske kvinder.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close