Det frække1. november 2023

Massage på tiktok: Bliver du pirret eller informeret?

Det handler om følsom bearbejdning af muskler og sener, men vi har en mistanke om, at der også er noget andet på spil
as

Advarsel: hvis du klikker på denne artikels links til tiktok, vil dit feed i lang tid fremover være inficeret af halvnøgne kvinder i massage-situationer:

Du kan nok huske videoer af slanke yoga-kvinder, der laver smidigt spektakulære asanaer, som de vælger at udføre i små bikinier.

Prøv Joan Ørtings sensuelle massageolie

Måske også kan du heller ikke glemme de mange fitness hard bodies, som træner booty i stramme leggings, der måske, måske ikke afslører, om de har trusser på indenunder.

For ikke at tale om videoer med professionelle atleter, der har hårde kampe i fx sprint og længdespring, mens deres muskuløse balder kæmper hårdt og gerne forgæves for at holde træningsunderdelen fra at glide op.

I den lange række af tiktok-trends, der slet skjult objektificerer kvindekroppen på en ikke alt for pornografisk måde, er vi nået til massagevideoer.

Her er formålet angiveligt at vise, hvordan man masserer. Ofte er det trusseklædte yngre og velskabte kvinder, som æltes igennem af en mand.

Sexet lingeri viker hver gang

Der foregår ikke som sådan noget seksuelt, men det kan godt føles lidt lummert at overvære, når olieindsmurte balder og inderlår bebarbejdes af stærke, senede mandehænder.

Tag nu den 28-årige influencer-massør Emmanuel Lustin fra New York, der under navner MisterLustin masserer løs - når han da ikke lige gifter sig med ti kvinder på en gang. Denne lille snas har fået 2,6 millioner visninger.

Khaidem Neblett masserer muligvis et sted i Caribien, omend hans twitterprofil angiver Albanien. De mange seerne på tiktok virker dog mere interesserede i hans massageteknik og ikke mindst hvem han masserer hvor. Denne er set vanvittige 17 millioner gange:

På den luksuriøse del af den franske middelhavskyst Cote D'Azur ligger som bekendt Cannes, hvor massøren Alexsandere viser sine talenter på unge og velskabte modeller/kunder. Denne har fået over 3 millioner klik. Vi mistænker, det har noget at gøre med kameltåen:

I Los Angeles, Californien, holder den mobile massør Jason fra Leef Massage til. Og selvom mange af videoerne følger konceptet i de andre af denne artikel (afklædt kvinde, mandlig massør), afslører den mest populære, at folk rent faktisk ser dem for at få massagetips. Over 4,7 millioner gange er denne 'få løsnet overkroppen'-video set:

Nøgne kvinder

Nå, det hele skal ikke handle om mænd, der giver kvinder massage. Det omvendte sker også. Britiske Zoe Milko fra Dark Massage er nøgen, når hun giver mænd og kvinder tantramassage.

Det er modtagerne så også.

Giv din partner den perfekte julegave

På beskrivelserne og billederne af massørerne fremgår det, at vi ikke er langt fra regulær prostitution: Man kan få en såkaldt nuhru-massage af to afklædte massører, der begge bruger hele kroppen undervejs, og der afsluttes med lingammassage (penismassage).

Milko, der står bag Dark Massage, mener selv, at det ikke er sex eller prostitution:

- Jeg tror, at folk bare tænker på tantra som en seksuel tjeneste, og det er sådan, stereotypen er. Folk forstår ikke den følelsesmæssige forbindelse - det er mere sex end sex. Der er ingen penetration, men der er en følelse af forståelse. Forbindelsen er meget dybere og mere intim end bare at have sex med en person. Sex er ingenting.

Sponsoreret indhold