Det frække 30. juli 2016

Send den til din partner: Sådan giver du sensuel massage

Synes du ikke selv, du har fortjent en dejlig sensuel massage? Send denne til din partner og sæt dig bare til at vente
Foto: Sinful.dk

Der er mange måder, som du kan forkæle din partner på. Det behøver ikke altid at være en ekstra øl til fodboldkampen eller nye stilletter fra favoritmærket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nej, forkælelse kommer i mange former og handlinger, og en erotisk, sensuel massage er en af dem.

Heldigvis er det nemt at komme i gang med at udføre det på din partner, og kræver ikke særlig meget andet end de rigtige produkter og din tid.

Denne guide er både tiltænkt mænd og kvinder, som vil give sin partner en ekstra, intim oplevelse.

Mini-guide: Her er 5 nemme trin til at komme i gang

1. Brug den rigtige olie

Som det første, skal du investere i en god massageolie.

Her kan det være en god idé at gå efter en meget sensuel olie, som både virker til massage, men også har en forførende duft, da dette kan sætte ekstra gang i sanserne. Joan Ørting har udviklet en god massageolie med netop disse egenskaber.

Hvis olien skal være mere neutral – både i konsistens og duft – så er det muligt at starte ud med en klassiske Mandel Massageolie fra Sinful.dk i stedet.

2. Når du har valgt den rigtige olie, skal du sørge for den rette stemning

En sensuel massage er i virkeligheden en meget uselvisk handling. Ofte handler sex om at få og give på samme tid. En massage handler derimod om, at du giver din partner din fulde opmærksomhed og berøring.

For at skabe denne stemning kan du sørge for behageligt musik, friskt sengebetræk og den rigtige belysning. Tænd nogle duftlys, eventuelt med duft at rose eller jasmin, eller hold det neutralt med almindelige stearinlys eller en dæmpet lampe i baggrunden.

Det handler om at fjerne alle forstyrrende elementer, som kan gøre situationen stressende.

3. Brug langsomme, flydende og blide strøg

Dine hænder er dit vigtigste redskab, når du giver din partner en sensuel massage.

Når du bruger dine hænder, skal du lade dem være lette og flydende. Husk på, at huden er vores største sanseorgan, og jo mere følsom du er med denne udførelse, jo mere behageligt og intimt vil det være for din partner.

Husk derudover på, at imens du udfører bløde, sammenhængende strøg, så hold igen med at snakke til din partner. Det er vigtigt, at modtageren kan koncentrere sig om at nyde handlingen og stresse totalt af.

Her kan det være en god idé at bruge et blindfold som hjælpemiddel, da det kan hjælpe din partner med at koble helt af fra omverdenen og gøre oplevelsen mere intens.

4. Du kan pifte oplevelsen op med små tricks

Når du har fået din partner til at give sig hen, kan det være et godt krydderi at bruge overraskelsesmomenter.

Her er en ”Feather Tickler” super god, da den er nem at finde frem under massagen, og hurtigt vil give din partner en kildrende fornemmelse.

[node:aller-related-content]

5. Sidst men ikke mindst: Husk på, at det handler om at stimulere

Det er ikke en sportsmassage, du skal udføre på din partner. Hold derfor igen med at trykke alt for meget til, eller begive dig ud i et større projekt med at løsne muskelspændinger.

Den sensuelle og intime massage handler om at give din partner en afstressende oplevelse – eller sætte gang i hjernens lystcenter, hvis målet er at slutte af med hed sex.

Massage er generelt fantastisk som forspil. Du vil opleve at have en afslappet partner, som kan give sig endnu bedre hen under samlejet.

Sponsoreret indhold