Det frække8. februar 2022

Marie har trekanter med sin mand - og Gud

Den amerikanske model Nita Marie er kristen og inviterer Gud med i sengen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-09-29_10-55-43.png
 FOTO: Twitter.com/Mamamilfqueen

Det kan være svært at afgøre, hvad der er mest opsigtsækkende ved denne historie:

At en erklæret kristen kvinde er sexmodel. Eller at en sexmodel dyrker trekantssex med Gud?

Få et guddommeligt blowjob her

I hvert fald er det tilfældet med amerikanske Nita Marie, der som storbarmet MILF deler ud af godterne på twitter og onlyfans.

Den 45-årige blondine og mor til to fortæller Daily Star, at hun og manden flere gange om ugen inviterer Skaberen med i sengen.

Hun erkender dog også, at han ikke dukker op fysisk, men derimod er tilstede spirituelt på en måde, hun kan mærke.

- Når man inviterer Gud til at deltage i sex, ænder man akten fra, at kun være noget fysisk til noget helligt og spirituelt. Jeg har bedt Ham om være med siden allerførste gang jeg elskede med min mand... siger Marie, der angiveligt omsætter for 150.000 dollars om måneden på onlyfans.com.

Årets frækkeste julekalender er på gaden - køb den før den er udsolgt

Gudeskønt

Nita Marie, der også er coacher andre kvinder til succes som frække modeller, føler, at spirituel sex er gudeskønt:

- Der er intet mere tilfredsstillende, end når man oplever Guds kærlighed, mens man giver sin partner nydelse, jubler Marie, der først beder en bøn og derpå mærker Hans tilstedeværelse under de seksuelle eskapader.

- Min mand ved ikke altid, når jeg beder Gud om være en del af vores elskov - han har dog intet imod det.

- Når jeg mærker Ham sammen med os, bliver det altid det bedste sex, så intenst og fyldt med lidenskab og kærlighed. Alle burde prøve at invitere Gud til deres elskov mindst en gang, for man åbner til at opleve Himlen.

Få himmelske orgasmer med G-punktsvibrator

Modellen ser ingen modsætning mellem jobbet som fræk model og hendes tro. Hun mener, at kristendommenhistorisk set har undertrykt kvinden seksuelt, men at Guds gave til hende, at hun skal dele sin seksualitet med andre. Tidligere har hun udtalt:

- Jeg har spurgt Gud, om jeg skal blive ved med at strippe, og svaret er altid ja.

Nita Marie er ikke den eneste, der dyrker spirituel sex. Den dansk-svenske iværksætter og dildopusher Sabina Elvstam mener, at sex er helligt og derfor sælger hun blandt andet krystaldildoer.

Desuden har tantrikkere altid slået på tromme for sex som en spirituel rejse, ligesom astralsex, hvor man kan penetrere en andens... sjæl, er en mulighed for de spirituelle.

Sponsoreret indhold