Bizart par tænder på dødsannoncer

FOTO: MEGA

Kreativt: Absolut!

Kinky? Helt sikkert!

Sygt? Det kommer an på øjnene, der ser.

En mand, der går under brugernavnet shutupusername, fortæller på debatforummet reddit, at han og kæresten læser dødsannoncer, hvorpå de laver frække rollespil på baggrund af de triste nekrologer.

Manden, der gerne vil vide om andre har det på samme måde, skriver, at han og konen for nogle år siden skimmede dødsannoncer:

'Hun undrede sig så over, hvordan folks sexliv havde været. Det vækkede på en eller anden måde min interesse. Kort fortalt - nu læser vi dødsannoncerne, vælger to personer, der minder om os, og fantaserer om at dyrke sex som om vi er dem.'

Ikke overraskende vækker hans fetich lige dele forundring, forvirring og foragt.

Groovygranny er mest de to sidste:

Forvirret.

Dansii minder os om, at alt findes som en seksuel kink. Det er jo også det, som den berømte internetrelgel nummer 34 henfører til: Der findes internetporno med et hvilken som helst tema du kan forestille dig.

Regel nummer 34.

Landets mest sexede sommerudsalg: Spar 60 procent!

Så er MagicalTrevor007 et mønstereksempel på sextolerance: Han kalder det en kreativ seksualitetsudforskning, der har lidt voyeurisme i sig. Og så længe parret ikke knalder på folks gravsten, er det cool med ham:

Alt mellem enige voksne er ok. Næsten.

Kistebabes

Nu skal man altid passe på med at tage alt på reddit og ligende fora, hvor folk anonymt poster historier, for gode varer.

Men når man nu ved, at et polsk kistefirma, Lindner, har stor succes med deres frække kistekalendere, er dødsannoncefetich måske ikke så usandsynligt endda.

Herunder kan du se video om 2017-kalenderen, hvor smukke babes poserer med velpolerede kister:

Find alt til din frække fetich her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close