Det frække23. december 2017

Mænd og onani: Besøg cyberspace med SayberX

Gør onani til en helt ny oplevelse med SayberX
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mrb1.jpg
 Foto: SayberX

Vi hører konstant om de nyeste teknologiske innovationer, når det kommer til vores smartphones, kameraer, computere, biler, urer. Ja, listen er lang.

Men én kategori, der har undsluppet bevågenhed i mange år, er sexlegetøj for mænd.

Ifølge det amerikanske mandemagasin GQ, er der sket et boom i onaniprodukter til mænd inden for det sidste årti, hvor du i dag kan få mange hightech løsninger til at give dig en intens onanioplevelse.

I forhold til kvinder og deres brug af sexlegetøj, er det fortsat ikke ligeså åbent for mænd at snakke om. Alligevel viser tal ifølge det canadiske magasin The Globe and Mail en stigning i salget af sexlegetøj til mænd.

Så hvis du som mand endnu ikke er hoppet med på sexlegetøjsbølgen, er det måske på tide at opleve, hvad du går glip af?

Sammen med Sinful.dk (Sponsoreret link), kigger vi nærmere på et HELT nyt onaniprodukt, der vil give dig en onanioplevelse, du aldrig har prøvet det før. Så måske du som mand, skulle give dig selv en anderledes tech-gave denne jul?

Sådan finder du produktet: Køb SayberX Masturbator lige her! (Sponsoreret link)

Derfor skal du prøve SayberX Masturbator

Den app-styrede SayberX Masturbator er det nyeste, innovative skud på stammen af onaniprodukter til mænd, som vil give dig en ultra-realistisk oplevelse.

Det særlige ved SayberX Masturbator er, at du kan bruge den til virtuel sex, hvilket er virkelig smart, hvis du er i et langdistanceforhold eller bare ikke kan vente til din kæreste kommer hjem fra arbejde.

Din partner kan nemlig tage fuld kontrol over dit klimaks, hvor som helst det skal være, via den gratis App eller SayberX ringen, der opfanger hendes bevægelser.

Det betyder, at når hun har ringen på, kan hun bevæge sin hånd op og ned og styre tempoet på de bevægelser, du modtager. Det vil give dig en ekstrem realistisk oplevelse af, at det er hende, der giver dig en ridetur. Du kan selvfølgelig også vælge selv at styre intensiteten direkte på maskinen.

https://imgix.seoghoer.dk/mrb2.jpg
 Foto: All Over

En anden særlig ting ved SayberX Masturbator (Sponsoreret link) er dets meget realistisk fleshlight inderside. Det indvendige sleeve er lavet i superblød silikone, der har en glidecremeslukkende effekt, så den forbliver våd under hele seancen.

Sleevet stimulerer de første 17,8 cm af din penis og er desuden designet til at passe de fleste penisstørrelser, da det kan strække sig, samtidig med det giver dig et tæt fit.

Derudover risikerer du aldrig, at din SayberX løber tør for batteri. Den kommer nemlig med strømkabel, som du blot skal tilslutte dit strømstik. Motoren er kraftfuldt og med så god roterende bevægelse, at den ville kræve meget store batterier, der ofte ville løbe tør for strøm.

Hvis du som mand endnu ikke har prøvet et onaniprodukt, har du virkelig noget i vente med denne.

Det gode er, at SayberX føles fantastisk, er let at betjene og med det meget stilrene design, ligner det på ingen måde et sexlegetøj, så du behøves ikke at være bange for at blive opdaget, hvis du glemmer det på natbordet en dag.

Ekstra produkter, som sikrer en god oplevelse med dit onaniprodukt

Hvis du vælger at investere i det nye, eksklusive onaniprodukt (Sponsoreret link), er det ikke uden betydning, hvordan du behandler produktet.

For at opnå maksimal nydelse, er det en god idé at investere i en god glidecreme, som virker til materialet. Her kan man prøve Sinful Aqua vandbaseret glidecreme. Find produktet lige her. (Sponsoreret link).

Tilmed er rengøring også et must. Dette gælder dog uanset, om du har investeret i et dyrt eller mindre dyrt produkt. Ved at bruge Sinful Clean, som er en nænsom rengøringsspray, så sikrer du dig, at alle bakterier forsvinder, og samtidig er det med til at vedligeholde dit sexlegetøj. Find produktet lige her (Sponsoreret link).

Sponsoreret indhold