Det frække19. januar 2022

Lydsex hitter

Podcasts om sex buldrer frem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour580752.jpg
 FOTO: MEGA

Du kan knap åbne en podcastplatform uden at der vælter sex ind i dine ører.

Vi nævner i flæng: 'Kvart i sex' med sexologerne Amanda Lagoni og Asgerbo Persson, 'Bare sex' med Amalie Søderberg og Jonas Foldager, 'Vi har lyst' med journalist Brit Berglund og terapeut Daisy Løvendahl.

Gå ikke glip af det frække vinterudsalg hos sinful.dk

Fælles for dem og flere andre kategorien, at de handler om sex, men ikke er sex. Det kan man tilgenæld godt sige, at podcasten Tempations sexnoveller er.

Næsten 80.000

Som det fremgår af navnet, er det oplæste sexnoveller fra erotikportalen temptations.dk. Det drejer sig om ti fortællinger, som i løbet af de to år, de har ligget på diverse platforme, er blevet afspillet 77.728 gange.

- Det var nærmest et tilfælde, at vi valgte at udgive vores lydnoveller som podcast. Formålet var i første omgang egentlig bare at give vores besøgende en endnu bedre brugeroplevelse ved at give dem mulighed for at få læst vores noveller højt, når de besøgt vores hjemmeside, fortæller Jesper Nørskov Jensen, som er medudgiver af Tempations sexnoveller.

Utroskab hitter

De mest populære episode af Tempations sexnoveller handler om en piges utroskab med sin kærestes bedste ven. Afspillet næsten 12.000 gange.

Den næstmest populære episode handler om gruppesex, mens den tredje mest populære episode vedrører et førstegangsbesøg i en swingerklub.

Historier hvor jeg-fortælleren og dermed speakeren er kvinde, er typisk de mest populære.

Flere frække eventyr for parret med begynderbox fra sinful

Flere på vej

Den anden bagmand er Casper Ellam Schouy, som oplyser, at der er en ny omgang sexnoveller på vej.

- De ti noveller, der kommer til at udgøre sæson 2, er allerede skrevet og udgivet på vores platform. Nu mangler vi blot at rekruttere to dygtige speakere for at komme i gang med produktionen. Faktisk har vi netop offentliggjort et jobopslag på vores hjemmeside, så umiddelbart gætter jeg på, at sæson 2 er live inden for to måneders tid.

Andre sexrelatede poddcast er 'Sex og selvudvikling' med hele Danmarks Joan Ørting, 'Guddommelig sex' med sexolog-shaman Robert Lubarski og 'Kærlighed på nye flasker' med komiker Jakob Thrane og sexolog Sara Skaarup.

Sexet undertøj pirrer både ham og hende

Sponsoreret indhold