Det frække6. december 2021

Efter 300 trekanter ved hun, hvilken slags er bedst

Sloane har både mand, kærester, bollevenner og -veninder - og hun ved, hvilke trekanter der virker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree249357_0.jpg
 FOTO: MEGA

Tokanter, trekanter, flerkanter - med både kvinder og mænd. Sloane Fox har prøvet dem alle.

Husk Danmarks frækkeste julekalender - sidste år blev den udsolgt

Så efter 300 trekanter har hun et bredt erfaringsgrundlag for at kunne sige, hvad der fungerer bedst:

Og det er en trekant, hvor hun er centrum for to mænds begær. Altså en mand-kvinde-mand (MKM).

POLYFIDELITY

I en podcast fortæller den amerikanske sexpert om sit yderst rummelige sexliv.

Sloane og hendes mand dyrker, hvad de kalder polyfidelity, hvor de har faste kærester og bolleveninder og -veninder. De er så at sige tro mod de folk, som er i deres sexkreds. Og derfor bruger de ikke kondomer.

- Jeg nyder også at have parallelsex, hvor jeg knalder min kæreste, mens min mand har sex med sin kæreste ved siden af.

- Det er faktisk, hvad jeg anbefaler folk, som er interesserede i swingerliv af den ene eller anden slags: Knald din partner ved siden af et andet par, som I måske er interesserede i, siger Sloane, der går meget i inklusion, når man deler hinanden.

Er I interesserede i sexlegetøj? Så prøv sinfuls begynderbox

- Man må ikke føle sig udenfor. Nogen får mere opmærksomhed, og pludelig kan man føle sig eksluderet. Her skal man kunne sige: 'hey, jeg føler mig lidt akavet og udenfor...' Og så skal de andre sige, kom lad os passe på dig,' forklarer Sloane, der mener, at sex med flere er givende på mange planer.

Nærvær

Ja, hun synes, at trekanter og flerkanter giver især kvinder styrke og selvværd og udvikler evnen til nærvær. Det sidste kan især mænd have brug for:

- Når to mænd er sammen med en kvinde, skal de ikke kun føle samhørighed og connecte med hende. De skal også mærke hinanden gennem hende. Man kan ikke bare pumpe løs, man skal mærke de to andre elskere, og hvordan de mærker hinanden.

Sloane har også en lidt mere på jorden forklaring, hvorfor flerkantssex er frækt:

- Noget af det bedste ved gruppesex er, når kvinder - og mænd - giver meget lyd fra sig. De stønner og kommer og siger åhhhhhh. Det smitter, Alle bliver mere tændte, når man giver udtrykl for sin nydelse, fortæller Sloane, der selvomon hun elsker trekanter med to mænd ikke er særligt begesteret en sandwich.

- Jeg har prøvet dobbeltpentration i vagina og numse samtidig, og endda også to i vagina på en gang. Det er sjovt at prøve, men jeg kalder det too much cock. For meget pik.

- Jeg kan bedre lide, at den ene mand fx ligger på sengen, hvor jeg rider ham, og så kan jeg stige, og så tager den anden mand mig bagfra, mens jeg så kysser den første. Det er mere at skifte fra den ene til den anden. En pik i min vagina og en i min mund er min favorit. En pik i fissen og i røven er lidt for meget et parttrick, som er sjovt at prøve, men der mangler den rene nydelse og nærvær.

Du må aldrig gå ned på udstyr: Husk glidecreme

I det hele taget mener Sloane, at man skal bort fra tankegangen om, at en tekant automatisk er to kvinder og en mand:

- Når det er to mænd og en kvinde, kan hun komme væk fra service-rollen og over i modtagerollen, som flere burde prøve.

Sloane tror også, at mange mænd er homofobiske og derfor ikke vil prøve mand-kvinde-mand, mens en del kvinder er bange for at kræve deres lyst og at blive betragtet som tøjter, hvis de vil have to mænd.

Bedste trekanter

Sloanes bedste trekant med hendes mand og en anden kvinde var under den berømte Burning Man festival, hvor et hav af festligt udklædte mennesker dyrkede sex i orgieteltet. Hun og veninden var klædt ud som enhjørninge:

- Det frækkeste var dele hans pik og på skift kysse hinanden og slikke ham. Selvom vores jorn kom i karambolage, hihi.

En af Sloanes frækkeste MKM var hendes mand og hendes daværendee kæreste til et større sexfest i en alternativt kirke, hvor hun var klædt ud som brud. De knaldede på prædikestolen, så alle kunne se det.

- Det var ikke min ide, men jeg elsker, når folk er åbne overfor andres ideer og fantasier, som man så lever ud. Man får prøvet ting, man ikke i sin vildeste fantasi havde overvejet.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold