Det frække 8. juni 2019

Lidt for hurtig? Hold længere i sengen med simple tricks

Er du også træt af at luften går lidt for hurtigt at ballonen? Så får du her et par tricks, der kan få det til at vare lidt længere.
Foto: Shutterstock

Scenen er sat. I har været ude i byen sammen, måske fået en enkelt drink eller to. Stemningen mellem jer er lidt lummer, og luften er tyk af begær. Det er kun et spørgsmål om tid, før I springer direkte ind mod dobbeltsengen, hvor tøjet med lynets hast ryger mod gulvet. I er godt i gang og pludselig vil piverten mellem benene ikke mere. En skuffelse for både dig og hende. Måske endda lidt flovt for dig?

Det er ikke særligt fedt for hverken dig eller hende, hvis ikke du kan stå distancen og hjælpe hende frem mod klimaks. Men sådan nogle kedelige historier kan du nemt komme uden om. I samarbejde med Sinful får du her tre fifs, der kan hjælpe dig med at få en bedre erektion (sponsoreret link), så både du og damen bliver tilfredse.

1. Brug en penisring

Har du problemer med at holde blodet i penis, sådan at din erektion varer længe nok, kan du vælge at bruge en penisring (sponsoreret link). En penisring bruges på den måde, at den sættes omkring roden af penis. Når først den sidder der, vil den stramme ind omkring penis, sådan at blodet ikke kan løbe ud af penis lige så nemt. Husk dog på, at en penisring kun bør sidde på i maksimalt 20 minutter for at sikre, at der ikke sker skade på dilleren.

2. Brug en delay spray

Hvis problemet ligger i, at du simpelthen kommer for tidligt, så kan en delay spray (sponsoreret link) være det rette for dig. Med en delay spray kan du forsinke din udløsning med flere minutter. Den nedsætter følsomheden i din penis, men naturligvis kun midlertidigt. Her skal man bare huske at påføre det cirka et kvarter inden samlejet, sådan at det kan nå at virke ordentligt. Sørg for, at det er tørret helt ind, sådan at din partner ikke oplever, at der kommer en bedøvende effekt på hende også.

3. Brug en penispumpe

Er problemet, at du har svært ved at få din sjover helt hård nok til det, du gerne vil bruge den til, så kan en penispumpe (sponsoreret link) være det helt rigtige valg for dig. Med en penispumpe kan du sikre dig en større og mere kraftig erektion, hvilket sikkert vil være til glæde for både dig og din partner. Vælg en med et gennemsigtigt cylinder, så I begge kan følge med i, når vidunderet vokser sig større og større og er klar til at blive sluppet løs.

Sponsoreret indhold