Det frække4. maj 2024

Lær at være utro af en professionel

Efter mere end 100 sidespring springer Albert Arnaiz ud som utroskabscoach
Arnaiz har flest mænd som klienter.
Arnaiz har flest mænd som klienter.
 Foto: Albert XL Arnaiz

How To Be Unfaithful Without Getting Caught.

Som bogtitlen mere end antyder: For at få succes som utro er regel nummer et - udover at finde en at være utro med - at undgå at blive knaldet for det.

Forfatteren bag bogen er utroskabscoach Albert XL Arnaiz, der oplyser, at cirka 80 procent af hans klienter er mænd.

Du behøver ikke at være utro, hvis du har en af disse vibratorer

Den 43-årige coach, der har haft 100 affærer, fortæller, at han selv begyndte at være utro på grund af et dårligt parforhold, der i øvrigt varede 13 år:

- Fordi jeg var i et langvarigt forhold med en partner, og det var ikke godt. Jeg prøvede at bryde det - men vi fortsatte. Og jeg besluttede mig for at flygte, og min måde at flygte på var utroskab, siger Albert, der af uklare årsager har tilføjet XL i sit navn.

Grunde

Arnaiz forklarer, at der er mange flere grunde til at være sin partner utro:

- Der er mange mennesker, der føler mangel på opmærksomhed, mangel på kærlighed, mangel på lidenskab, mangel på sex. Så de har brug for at finde disse fornemmelser, disse følelser, disse situationer, som de har mistet i deres forhold, siger coachen, som har flest klienter i 40-årsalderen.

- Mine kunder er omkring 40, fordi de har energi, penge og tid. Og denne kombination og denne alder, mellem 40 og 50, synes jeg er det bedste tidspunkt at have en affære på.

De fleste af de mænd leder ikke bare efter en lækker kvinde:

- Det handler om personen. Det handler om følelserne, forbindelsen, måden at tænke på, humoren. Det er mere følelsesmæssigt end fysisk for mænd.

Få et meget bedre blæs end et sidespring her

- Og så handler det selvfølgelig også om, hvad der er mest praktisk muligt, hvilket forklarer, hvorfor så mange finder en partner på jobbet, forklarer Arnaiz, der dog selv mødte sin nuværende kæreste på et utroskabssite.

Af moralske årsager droppede de dog affæren igen, så de kunne afslutte deres respektive parforhold i god ro og orden:

- Det er nødvendigt, når man bryder et forhold, at være rolig, lidenskabsløs, at tænke på, hvad der sker med en selv, med ens omgivelser, med venner, familie, siger Arnaiz, der erkender, at han ikke har fuld tillid til sin kæreste:

- Hundrede procent tillid, det er aldrig garanteret. Hun kunne være mig utro. Og jeg kunne være utro. Sådan er livet. Og vi er nødt til at håndtere det.

Afslutte

Selv om Arnaiz altså selv fik en kæreste ud af sin affære, har han andre råd til potentielle utro. Han råder til at afslutte affæren på det rigtige tidspunkt:

- Efter tre måneder, hvis I mødes mere end en gang om ugen; og efter seks måneder, hvis I mødes tre gange om måneden. Mere end det, og du vil ende med at blive opdaget.,

Coachen mener endda, at kan utroskab gøre dig til en bedre person og partner:

- Du kan blive en bedre version af dig selv, fordi det giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende. Man kan måske endda indse, at man begår en fejl - og så komme tilbage til ægteskabet. Men man kan også erkende, at man er nødt til at starte et nyt liv, måske som single, måske med en ny partner, som gør dig virkelig lykkelig, lyder det fra Arnaiz, som har dette afsluttende råd til dem, der oplever utroskab.

- Jeg ved, at det gør ondt, når man opdager, at partneren er utro. Men det er ikke verdens undergang. Man ikke skal skilles i hast. Tænk meget klart, med et køligt overblik, over hvad du vil i livet. Tror du, at du kan tilgive denne person eller ej? Hvis du tror på, at folk kan begå fejl, og du kan give dem en chance til, så gør det.

Leg jer til bedre forhold med dette sjove og frække brætspil

Sponsoreret indhold