Seks tegn på, at han er dig utro

FOTO: MEGA

Er du blevet paranoid, eller er din kæreste faktisk utro?

Det kan være svært at afgøre om partneren lusker omkring bag din ryg og knalder en anden.

Undgå utroskab - tage dette frække undertøj på

Du kan sprøge ham, men han kan lyve, og du kan sende en privatdetektiv efter ham, og det er dyrt - så først bør du de tjekke hans afærd for disse signaler.

De kan, ifølge britiske privatdektiver, nemlig være tegn på hans utroskab. Helt overordnet skal du være opmærksom på al ny affærd fra kærestes side.

Nynner

Er han begyndt at gå rundt og synge, nynne eller brumme for sig selv, bør du være på vagt. Det er ikke nødvendigvis en adfærd, som han har lært sin elskerinde, men snarere en ubevidst og nervørst betinget metode til at distrahere sig fra dårlig samvittighed og fra mulige farlige spørgsmål fra dig.

Mere eller mindre sexlyst

Igen er det de pludelige ændringer, du skal være obs på. Måske kommer han med undskyldninger for at undgå sex. Måske har han pludelig mere sexlyst end ellers.

Nogle utro kompenserer for deres dårlige samvittighed ved at dyrke sex med dig, andre oplever at sex med elskerinden øgså øger lysten til sex.

En dildo svigter dig aldrig

Midtvejskrise

Pludselig køber han nyt tøj i en ny stil, han går på slankekur, går hyppigere i bad eller finder en ny hobby. Og det sidste giver ham en mulighed for at komme hjemmefra uden at finde på nye forklaringer hver gang.

Mærkelige udflugter

Skal han ofte ud at køre, hente noget, besøge folk, gå med hunden, kan der være ugler i mosen. For måske handler det om, at han vil have mulighed for at tale i telefon med sin elskerinde,

Boost det fælles sexliv med parlegetøj

Går han op i dine planer

Spørger ofte ind til, hvad du skal i løbet af dagen og ugen, og glædes han over dine mange ærrinder, kan det betyde, at han så kan planlægge at mødes med elskerinden, uden at du fatter mistanke eller tager ham emd bukserne nede.

Nye navne

Dukker der for dig nye navne op i hans samtaler. 'Linda vil ikke vaccineres,' eller 'Anna er blevet forfremmet,' personer, du ikke har hørt om før hverken fra hans job eller vennekreds, nævnes i forbifarten. Det kan være svært for den utro at ikke nævne det, han hjerte og tanker er fuld af.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close