Det frække27. oktober 2019

Julen bliver ekstra fræk i år

Årets julekalender fra Sinful giver dig den frækkeste måned nogensinde. Og fås nu også i en luksusudgave.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julekalender1.jpg
 Foto: MEGA

Ja ja, vi er godt klar over, at vi endnu ikke er gået i gang med julemåneden. Men i dette tilfælde er der faktisk hele 24 grunde til at være i ekstra god tid.

For hvis du vil gøre december til den sødeste måned nogensinde, så tilbyder Sinful nu hele to forskellige 2019-udgaver af deres særdeles populære julekalender.

I basisudgaven, der giver alt andet end basisoplevelser, får du en fræk julekalender med hele 24 gaver, som vil gøre ethvert parforhold sjovere – ikke blot i december, men også i de kommende måneder.

Julekalenderen koster kun kr. 795,- men indeholder frække sager til en værdi af 2.300 kroner, hvis du skulle købe det hele enkeltvis.

I de 24 pakker finder du blandt andet sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondageprodukter til både hende, ham og til par.

Deluxe-julekalender

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_deluxe_0.jpg

Hvis du nu lige ønsker at løfte niveauet for erotikken, så skal du have fat i Deluxe-udgaven. Den ekstra lækre julekalender koster 1.295 kroner, men så får du altså også virkeligt lækkert legetøj til en værdi af hele 3.500 kroner med i gaveæskerne.

I den finder du også produkter fra markedsførende producenter som We-Vibe, Obaie og Tenga.

Sinful lover desuden, at der medfølger et flot inspirationshæfte med tips, tricks og guides til dagens overraskelse.

Så hvis du ikke kan vente på, at Julemanden dukker op med alle sine talenter juleaften, så tag forskud på julens allerfrækkeste glæder og giv dig selv og din partner en gave til hver dag i 24 dage.

Sponsoreret indhold