Det frække14. april 2023

Jubeldag for kvinden med en sød tand og kilden k....

I dag er Kage&Cunnilingusdag
Nydelse i begge ender.
Nydelse i begge ender.
 FOTO: colourbox.com

Du æææælsker kage.

Du kan faktisk også rigtigt godt lide cunnilingus. Men samtidig?

Er du single? Så prøv denne tungevibrator, som aldrig bliver træt

Well, i dag er så dagen, hvor du kan fejre din lyst til begge dele, for den internationale mærkedag Cake&Cunnilingusday er 14. april. Det har været det siden 2006, hvor den frække filmproducent Ms Naugthy indstiftede dem som det kvindelige svar på Bøf&Blowjobdag.

Der jo var det maskuline kødsvar på den sødlande og mere kvindeorienterede Valentinsdag.

Naughty skrev:

'Kvinder bør have en dag, hvor de kan spise så meget kage, som de ønsker, og nyde at få slikket deres klitoris uden begrænsninger.'

Og hun kommer den stadig i hu:

Og hvordan gør du du det som vaginaejer an?

Well, du kan stadig nå til bageren og købe din favoritkage og derpå fortælle din kæreste, hvad du forventer af vedkommendes tunge. Læg dig godt tilrette med et par puder bag ryggen, så du halvsidder (ellers er det svært at synke kagen), spred dine ben, og lad din partner ordne resten.

Vi anbefaler, at du spiser kagen op, før du kommer, for ellers risikerer du at få den galt i halsen under orgasmen. På den anden side er det også rart med en lille dessert efter forløsningen, så det er valg, du må tage.

Uanset om du er single eller ej, vil denne slikkemaskine glæde - alle årets dage

Oralsex

Er du partner med en kvinde, er det så nu, du tager initiativ og investerer i den mest snaskede flødeskumsfætter, du kan finde, og derpå læser op på, hvordan du bedst kan yde oralsex.

Vi har fundet sexolog og parterapeut Signe V. Bentzens slikketips frem:

Vis at du har tid, rigtig god tid. Kvinder har generelt svært ved at slappe af og tage imod og derfor er din attitude afgørende.

Signaler at du har masser af tid, sørg for, at hun ligger godt. Kys og berolig hende og lad hende vide, at du gør dette her, fordi du nyder at slikke hende.

Læg ikke ud med at sprede alt, hvad der spredes kan. Begynd i stedet med at kysse og nusse HELE kønnet. Læg fx din kind imod de lukkede kønslæber, og giv hele underkroppen et langt kram.

Efterhånden som hun slapper af og nyder, vil de ydre kønslæber svulme op og hendes køn vil åbne sig som invitation til at komme tættere på.

Hele området mellem venusbjerg, lår og anus er en stor erogen zone, og det elsker at blive holdt om og trykket med stor flad hånd, håndryg eller hagen. Når hun begynder at presse sig op imod dig, kan du introducere hende for tungen.

Nogle kvinder kan lide langsomme, dybe slik, nogle kan lide de små hurtige. Nogle skal have dem i cirkler, op og ned eller fra side til side. Prøv - og bed hende klemme din hånd når det føles bedst.

Men giv hende god tid, så hun kan mærke ordentligt efter. Når 'stilen” er lagt, og du kan mærke, at hun virkelig nyder det, så bliv ved og ved og ved.

Mange kvinder kan godt lide at blive fyldt ud, imens de bliver slikket. Du kan enten bruge et par fingre, eller hvad du nu har ved hånden. Undersøg om hun foretrækker at blive fyldt helt ud (eller rettere ind), eller om der bare lige skal være noget i begyndelsen af skeden.

Spar 25 procent på det sexede og uartige lingeri fra Nortie

Vi du se, hvordan en kage&cunnilinugsseance kan tage sig ud, så har den danske pornoproducent Elvira Friis fået parret Freja og Neptun til at æde sig og slikke sig gennem det.

Sponsoreret indhold