Det frække6. marts 2016

Hvorfor sexlegetøj? Ja, hvorfor ikke..

Har du lidt svært ved at komme i gang med det der 'sexlegetøj'? Her får du en række gode grunde til at springe ud i det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sexlegetoej_aop2.jpg
 (Foto: All Over Press)

I realiteten behøver du vel ikke en undskyldning for at bruge sexlegetøj. Men hvis du er blandt dem, som synes det er lidt pinligt at købe sexlegetøj og bruge det, selvom du dybest set gerne vil i gang med det, så kan vi sagtens give dig nogle undskyldninger du kan bruge over for din indre hellige ko.

Helbredsmæssige fordele ved sexlegetøj
Du er nok helt på det rene med at sexlegetøj er skabt til at fornøje, stimulere og tilfredsstille seksuelt, men sexlegetøj kan andet end det. Sexlegetøj kan helbrede.

Oprindeligt blev dildoen – og senere vibratoren – opfundet til at kurere kvinders såkaldte hysteri, som var en samlet betegnelse for kvinders vrede, angst og forhøjede sexlyst. Og det foregik hos lægen med en dildo. Umiddelbart får det os til at ryste overbærende på hovedet, men der er faktisk noget om det.

På Sexshop.dk kan du købe dildoer til at dæmpe dit hysteri - og høje blodtryk

Sexlegetøj gør os mindre depressive
Et tilfredsstillende knald med klimaks – hvilket en dildovibrator nemt kan give dig – frigiver adrenalin og dopamin i kroppen. Stofferne mindsker depression og fremkalder positive følelser. Endvidere frigives der endorfin og oxytocin lige efter akten. Det er hormoner der bekæmper søvnløshed, rastløshed og apati.

Et sundt underliv
Der findes jo også sexlegetøj til at bibeholde eller genoprette slap muskulatur i bækkenbunden. Du har sikkert hørt om bækkenbundskugler før. ”Det er kugler man skal holde om med musklerne i skeden for at stramme op, og det er kun for kvinder der har født et barn eller to og for gamle koner i overgangsalderen!”

Nej! Bækkenbundskugler kaldes faktisk også for elskovskugler og de kan mere end bare stramme op. Og ja, nogle af dem er fremstillet udelukkende til at optræne bækkenbunden med, men det skal man ikke forklejne, for en god bækkenbundsmuskulatur kan gøre dit sexliv væsentligt bedre og meget sjovere.

De bækkenbundskugler der kan mere end bare at stramme op, er udstyret med vibrationer, og nogle af dem med en trådløs fjernbetjening eller app – forestil dig hvor spændende det kan blive når din mand kontrollerer bevægelserne i kuglerne … måske endda ude i byen.

Læs mere om hvad bækkenbundskugler kan gøre for dig

Før de frække fantasier ud i livet
Ud over de helbredsmæssige grunde kan sexlegetøj også være med til at I kan opfylde jeres hede drømme om f.eks. at blive bundet og pirret, om pegging – når du giver ham analsex – om at blive taget både i anus og vagina på engang – helt uden en tredje partner – om at lege sygeplejeske og patient, eller hvad I nu lige går og drømmer om.

Få smæk for skillingen i Sexshop.dk’s fetish-afdeling

Nu hvor du er blevet meget mere bekendt med hvilke fordele du får når du bruger sexlegetøj, er der kun ét tilbage at gøre: Anskaf dig straks noget sexlegetøj, eksperimentér, og nyd godt af alle fordelene.

Nu har du fået en masse gode grunde til at begynde med det der sexlegetøj, og så er det da bare at slå sig løs...

Sponsoreret indhold