Hvor farligt er det egentlig at masturbere med en støvsuger?

Foto: All Over

Du kender vandrehistorien. Liderlig teenager er lidt for kreativ, og i mangel på en kæreste eller et lækkert onaniredskab (sponsoreret link) kaster han sig frådende over støvsugeren, og så går det ellers galt.

Historien er fortalt i utallige varianter, og i de allerfleste ender ungersvenden på hospitalet, hvor han til almindelig ydmygelse må opereres fri af støvsugermundingen med enten varige men eller perforeret forhud til følge.

I en af historierne går myten på, at knægtens penis bliver omdannet til en blødende masse af de roterende knive inde i slangen, og det blev kun forstærket af en historie i bogen ’Choke’ af Chuck Palahnuik fra 2001, hvor forfatteren beskriver, hvorledes en støvsugerfabrikant i 1950’erne installerede en meget skarpt blad i slangen, som skulle hakke dyrehår og deslige i stykker, så de ikke sad fast. Herefter lød fortællingen, at mænd i hobetal endte på intensivafdelingen med ødelagte pikke.

Her får du den frækkeste blowjob-simulator (sponsoreret link)

Og historien var utroligt nok god nok. For disse støvsugere eksisterede faktisk, og en tysk læge forsvarede endda sin Ph.D. om netop dette. Her inddrog han sygehistorierne om mænd, der var blevet mishandlede af støvsugerbladet.

I en artikel fra British Medical Journal i 1985 oplistes fem mænd, der har haft katastrofale møder med en støvsuger. Det var en særlig model, der havde disse skarpe blade 15 centimeter inde i slangen, og som ikke ville give alle mænd problemer, da en gennemsnitlig erigeret britisk penis i henhold til en nylig undersøgelse måler 13,1 centimeter.

Få en større penis her (sponsoreret link)

Håndholdt fare

Til gengæld findes der håndholdte modeller, der har blade monteret tættere på indgangen. De burde dog i de fleste tilfælde have en sikkerhedsanordning installeret, så der ikke kommer større genstande i karambolage med knivene.

Men er det så den eneste fare? Nej, slet ikke. For helt grundlæggende skal du holde dig fra husholdningsapparater, når du bliver opstemt. Det kan nemlig give grimme og ubehagelige blodsprængninger på enten penis, klitoris eller skamlæber (sponsoreret link), hvis du bruger den til onani. Og alt efter sugestyrke, kan det faktisk flå ting i stykker under friktionen.

Det er også en risiko, at du kommer til at foretage en pludselig bevægelse og dermed brækker penis i den hårde slange.

Og fik vi nævnt, at væsker og elektricitet er en dårlig kombi?

Som et absolut minimum vil onani med støvsuger efterlade din forhud meget øm og muligvis betændt. Husk på, at der jo ikke ligefrem er et rent miljø i en STØVsuger.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close