Det frække13. januar 2020

Hvad vil du helst: Sex eller en tur i træningscenteret?

Vil du gerne bruge det nye år på at dyrke mere motion og komme i bedre form, kan du gøre det på mange måder. Du kan springe i løbetøjet, tage i fitnesscenteret eller nøjes med at blive hjemme i dobbeltsengen, hvor du sammen med din partner kan forbrænde en masse kalorier.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/girl_gym2.jpg
 Foto: MEGA

For mange handler januar om slankekure og mere motion, men det er ikke altid, at den kolde og mørke vintertid indbyder til en lang løbetur. Nu kan du i stedet skifte løbetøjet ud med sexet undertøj (sponsoreret link) og komme i gang med at forbrænde kalorier på en langt sjovere måde. Og endda med god samvittighed.

Den erotiske webshop, Sinful, har udarbejdet Kalorieberegneren (sponsoreret link), der viser, hvor mange kalorier du forbrænder ved at blive hjemme i soveværelset og dyrke lagengymnastik med din partner.

- Sex er en supergod måde til at få forbrændt nogle af de ekstra kalorier, man har indtaget henover julen. Folk kan dyrke det intime nærvær og samtidig se det som en ekstra mulighed for både at komme tættere på hinanden og dyrke en sjov form for motion, siger Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.

I Sinfuls Kalorieberegner er det muligt at måle, hvor mange kalorier du og din partner har forbrændt i en given stilling. Så snart du har indtastet køn, vægt, stilling og antal minutter, bliver du ledt til en resultatside, der fortæller, hvor mange kalorier I hver især har forbrændt.

På resultatsiden finder du også oplysninger om, hvor mange kalorier I har forbrændt i forhold til bestemte fødevarer eller andre typer af motion.

Hvor mange kalorier forbrænder du?

Hvis man tager et kendt par som et eksempel, så forbrænder Will Smith (82 kg) og Jada Pinkett-Smith (48 kg) henholdsvis 147 kalorier og 73 kalorier ved at dyrke 20 minutters sex i missionærstilling. Det svarer til 26 minutters fitness for ham og 30 minutters yoga for hende.

Har du behov for inspiration til, hvordan lagengymnastikken kan dyrkes, har Sinful også samlet en guide med alverdens sexstillinger (sponsoreret link). Og kunne sexlivet bruge lidt ekstra kreativitet, så kan du gøre den endnu frækkere med lidt sexlegetøj til par (sponsoreret link) fra Sinful.

Sponsoreret indhold