Det frække13. august 2017

Top 5: Danske kvinder føler sig frækkest i disse uniformer

Frække uniformer: Tror du, det er mest populært at klæde sig ud som stuepige, politibetjent, skolepige eller sygeplejerske?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stew.jpg
 Foto: Sinful.dk

Det er en slet skjult hemmelighed, at der er visse faggrupper, som mænd finder mere sexede end andre. Blandt disse finder man oftest oftest servicefag eller omsorgsfag.

Det fremgår da også med al tydelighed, når man tager et kig på, hvilke uniformer der sælger bedst hos den danske sexlegetøjsgigant Sinful.dk.

For på baggrund af en spritny opgørelse fra virksomhedens salgsafdeling, kan vi hermed konkludere, hvilke erhverv de danske mænd og kvinder synes, er frækkest.

TOP 5 OVER DE MEST SOLGTE (SEX)UNIFORMER

1. Nummer et på listen over frække uniformer er skolepigeuniformen, der på trods af, at kun de færreste danske skoler og gymnasier opererer med sådanne, ligger øverst på listen over fantasierne.

2. På andenpladsen kommer stuepigeuniformen, der altså heller ikke har den store plads i virkeligheden blandt danskerne, men som kan skabe beskidte tanker om dominans og ydmyghed hos begge køn.

3. Herefter kommer vi til et hverv, som de fleste til gengæld kan forholde sig til. Sygeplejerskeuniformen, der dog ikke minder alt for meget om dem på de danske hospitaler, kommer ind som en fræk nummer tre.

4. Og så til de højere luftlag, hvor stewardesseuniformen råder. Vores inderste fantasier om, hvad der kan foregå i ti kilometers højde med de smukke heltinder fra flyselskaberne er ikke overraskende med på listen.

5. Endelig er der lovens lange arm og politiuniformen, der sætter kvinden i stand til for alvor at sætte manden på plads. Stav eller ej.

Og det er ikke overraskende, vurderer man hos Sinful.
- Skolepigeuniformen er jo en klassiker. Det er en fantasi, som rigtig mange mænd har, siger direktør og medstifter Tonny Andersen, der i øvrigt noterer sig, at salget af disse er ligeligt fordelt på mænd og kvinder, der vil give deres partner og sig selv et stort smil på læben.

Sponsoreret indhold