Det frække 23. august 2021

Her kan du finde din indre sadist

Tør du besøge denne danske konference, hvor du undervises i slavetræning, bondage og en helt særlig form for tortur..?
FOTO: Kinkclub.dk.

I et anonymt industrikvarter mellem en bokseklub, en bondemaskineforhandler og Skive Sko&Nøgleservice samt en lang række uddannelsesinstitutioner ligger Kink Club.

I sidste weekend af august er der en helt særlig form for undervisning i klubben.

Her finder du udstyr til de frække bindelege

Til hverdag mødes lokale kinksters i det 550 km2 store tidligere tømmerværksted for at lege med alt indenfor BDSM. Og i slutningen af august lægger den nyindrettede klub altså rum til Kink Convention 2021.

Tre dage, hvor 150 nybegyndere, de øvede og den avancerede elite sætter hinanden i stævne for at udvide deres seksuelle horisonter.

BDSM står for Bondage & disciplin, Dominans & submission samt Sadisme og Masochisme. Det man i gamle dage kaldte S/M.

Sadist

Bag konferencen, der består af mere end 40 workshops, troner Dan Lei, sadist og piskdesigner i sadistenstoolbox.dk:

- Jeg glæder mig mest til at møde en masse menneske,r der har lyst til at få ny viden om BDSM og dele viden. Det er altig dejligt at opleve, hvordan gæster opdager en ny verden og ser nogle nye vinkler, som de ikke havde set før, siger Lei, der har optrådt på Erotic World messerne, hvor han har pisket kvinder til orgasme.

Han fortæller, at fokus for årets Kink Convention, den tredje af sin art, er bondage: 

- Det ene spor er bondage med række workshops ledet af erfarne riggere.  Dominans er et andet hovedspor, hvor både den fysiske del og den mentale behandles.

FOTO: Sadistenstoolbox.dk.

Dan Lei arrangerer for tredje gang Kink Convention.

Begyndere

Selv om listen af workshops kan virke overvældende for de uindviede (se boksen længere nede), forsikrer Dan Lei, at en betragtelig del af gæsterne er nye i faget:

- Det er ret tydeligt, at der kommer nogle, der næsten lige har opdaget BDSM, for gæsterne spørger ind til mange ting omkring regler og påklædning og så videre, siger sadisten, der som arrangør selvfølgelig har styr på coronasituationen:

- Da vi planlagde Kink Convention 2021, vidste vi ikke, hvordan restriktioner ville være, så i år er det primært danske undervisere. De fleste coronarestriktioner er som bekendt ophævet, men man skal stadig have coronapas hos os. Det skal dog ikke vises ved indgangen, men vi vil lave stikprøver i løbet af weekenden.

Læs mere om Kink Convention 2021 her

Tortur i Skive

Kink Club ligger 500 meter fra Skattecenter Skive. Det er en anden form for tortur, der udøves i klubben under Kink Convention.

Et af de mange mange smertefulde workshops handler om CBT - cock and ball torture. Pik og nosse-tortur. Dominaen Mrs Green underviser på en nede på jorden-måde i CBT i alt fra ‘den bløde ende med blandt andet pikbondage og slutter i den lidt mere hardcore ende med blandt andet nåle, så der vil være noget for enhver smag, lyst og erfaring.’

Du kan også finde din indre domina eller blive undervist i, hvordan du bruger nåle og suturteknikker, så du kan sikkert og forsvarligt kan sy i din slaves hud.

Selvfølgelig er der masser af el-tortur, pisk, spanskrør og ydmygelser på programmet, som også byder på workshops i breath control. Altså forskellige former for erotisk kvælning.

Sponsoreret indhold