Her er USA’s største sexmesse – se de frække billeder

Foto: Sinful.dk

Som nogle af de førende på markedet har mange amerikanske producenter af sexlegetøj udviklet produkter, som især er blevet populært hos det mandlige køn.

Sexlegetøj er derfor ikke, hvad det har været. Oppustelige dukker er ude af billedet, og i dag har mænd et hav af muligheder, når det kommer til legetøj. Derfor begynder vi også at stille større krav til kvaliteten, funktioner og features.

Netop den tendens kan man se på den amerikanske sexmesse, The ANME Show, som fandt sted i Los Angeles fra den 16. til den 18. juli.

Her blev vilde nyheder præsentere fra producenter fra hele verden. Skandinaviens største webshop med sexlegetøj, Sinful.dk, var derovre, og præsenterede derfor de seneste opdateringer og nyheder inden for sexlegetøj til mænd lige her.

Sexlegetøj bliver vildere

Sexlegetøj findes i flere forskellige afskygninger – og inden for de senere år er der desuden flere mænd, som er blevet tiltrukket af tanken om analt sexlegetøj, i forhold til tidligere.

En undersøgelse fra Sinful i 2016 viste, at salget af analt sexlegetøj til mænd steg med 36% i forhold til år 2015.

Noget kunne altså tyde på, at mændene er klar til vildere og mere eksperimenterende sexlegetøj.

Det understreger sexmessen The ANME Show i Los Angeles, som stifteren af Sinful.dk, Mathilde Mackowski besøger i disse dage. Det bemærkelsesværdige ved årets brede udvalg af sexlegetøj til både mænd, kvinder og per, er kvaliteten af det.

Meget af legetøjet er blevet langt mere detaljeret, realistisk og innovativt, end man tidligere har set sexlegetøj. Derfor tyder meget altså på, at mænd verden over snart har muligheden for at få opgraderet natskuffen med nyskabende sexlegetøj.

Du kan se billeder fra sexmessen i galleriet herunder:

Frække billeder fra sexmesse i USA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close