Det frække28. februar 2017

Tør du? Her er det frækkeste forspil på restauranten

Prøv dette næste gang I er ude at spise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/restaurant.jpg
 Foto: All Over

Af Miss Quinn, blogger hos Missgrey.dk

Ofte, når jeg bladrer ned over min facebookside, ser jeg overskrifter som: ”Sådan tænder du din kæreste” eller ”Sådan laver du et frækt forspil”. Men jeg har i lang tid nu synes, at det er min tur til at hæve stemmen, og komme med den frækkeste løsning nogensinde! Det skal dog udføres, mens I er ude at spise for at opnå fuld effekt!

Ikke kun kommer det ham til gavn, men under hele forspillet, kommer det i hvert fald på alle punkter, også dig til gavn! Det eneste du faktisk skal bruge til dit frække forspil, er ægget – og nej, her mener jeg ikke Arne Jacobsens kostbare stol. Jeg mener et roterende æg, som du placerer oppe i dig. Jeg brugte “LELO Hula Beads”. Prisen er lidt pebret, men LELO er noget af det mest luksuriøse legetøj du kan få, hvor æstetikken samtidig er i højsædet.

Tænd ham endnu mere med det frækkeste lingeri

Et æg under forspil – tager du pis på mig?

Du tager bestemt ikke fejl af, hvad du læste. Til det frækkeste forspil nogensinde skal du bruge et æg. Og det er helt bestemt ikke “bare” et æg. Mr. Grey og jeg bestilte denne frække sag for en måned siden på Sinful.dk, og har før prøvet et æg, men dette var ud over alle forventninger. Dog larmede den lidt mere end ægget, vi havde prøvet før, men når musikken først spiller, og jeg mener det bogstaveligt talt, er der ingen der lægger mærke til det på restauranten.

Spar masser af penge på legetøjet - KLIK HER

Mr. Grey bestemmer vores forspil!

For et par uger siden, da vi skulle ud og spise, gav Mr. Grey mig ægget i hånden, og bad mig sætte den op i min fisse. Ægget så kæmpe ud, og er måske også lidt skræmmende, idet den lidt har 2 hoveder. Det øverste rent faktisk også kan rotere rundt, imens den nederste del sidder stille.

Vi kørte så afsted mod et italiensk spisested, og idet vi nåede døren, trykkede han 2 gange på plusknappen, og straks begyndte det at vibrere. Dog ikke voldsomt, men ganske stille, når han holdte fjernbetjeningen vandret. Så snart han tippede den lodret, blev vibrationerne voldsomme, og mere intense!

Da vi satte os ind på restauranten, sad Mr. Grey under hele middagen med det mest lumre smil…

…og trykkede igen 2 gange på plus, og lige pludselig skifter de blide vibrationer til nogle lidt mere legende. Det skifter lidt, og vibrerer helt op i maven. Jeg blev langsomt mere og mere våd, og ved næste vibrations-mode, blev jeg nød til at styrte ud på toilettet og gøre det færdigt selv! Jeg satte den op igen, og torturet startede forfra – men på den gode måde.

Da vi kom hjem den samme aften, var min G-streng fuldstændig gennemblødt, og jeg skubbede Mr. Grey op af væggen, rev hans jakke og tøj af, og vigtigst af alt bukserne. Min indre lille sexgudinde, kunne ikke klare mere begejstring. Jeg måtte simpelthen bare kneppe Mr. Grey, som var det sidste gang hans prægtighed nogensinde skulle kneppes.

Dagen efter, spurgte jeg Mr. Grey, hvad det egentlig gjorde ved ham, at han fik lov at styre ægget? Det der fik tændt ham, var simpelthen magten over mig – det er jo ikke for sjov, at vi kalder ham Mr. Grey!

Så til jer par, der mangler lidt inspiration til et frækt forspil, der gerne må vare længe, så burde I helt klart overveje, at indføre ægget i jeres forhold! I kommer ikke til at fortryde det.

Sponsoreret indhold