Det frække14. oktober 2016

3 råd: Sådan tænder du bedst din kvinde

Få gode råd til, hvordan du gør en kvinde mere liderlig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_liderlig.jpg
 Foto: All Over

Sammen med Sinful.dk, forklarer vi her, hvordan du nemmest tænder din kvinde. Læs med, og bliv endnu klogere på, hvordan du gør din kvinde liderlig.

Vores nemme råd: Sådan bliver din kvinde ”klar”

1. Forspil er en nødvendighed

Det er ikke sikkert, at du er vild med denne tanke som mand.

Men ja, du er rent faktisk nødt til at væbne dig med tålmodighed, og give dig i kast med forspil, hvis du vil tænde din kvinde.

[node:aller-related-content]

Ifølge læge, terapeut og professor, Ruth Westheimer, som udtaler sig hos WebMD, kan kvinder ikke blive tændte lige så hurtigt som mænd. Hvis kvinder skal blive liderlige, er det nødvendigt, at du som mand krammer, kysser og kærtegner, før lysten for alvor indtræffer.

Dine kærtegn er faktisk så vigtige, at du aldrig må springer over dette. Hvis du springer over forspil og kærtegn, så er det ikke sikkert, at din kvinde har mulighed for at få en lækker orgasme. Kvinder har nemlig nemmest ved at få en orgasme, når blodet er strømmet til klitoris, og det sker kun, når hun er våd nok efter et langt forspil.

Hvis du gerne vil sikre dig et forspil, som virkelig har en effekt, så giv din kvinde en dejlig, sensuel massage over hele kroppen. Dette skal nok tænde din kvindes lystcenter. Brug her en mandel-massageolie, som er drøj i brug og dufter neutralt.

Hvis ikke der er tid til det lange forspil i en travl hverdag, og I begge er tændte, så husk blot en god, silikonebaseret glidecreme. Det er ikke sikkert, at det vil være ligeså nemt for din partner at få en orgasme, men det kan stadig blive til en omgang fræk lagengymnastik.

2. Brug lyde og det beskidte sprog

Kvinder er auditive. Og det betyder, at kvinder tænder på det, som de hører. Det beskidte sprog, er derfor en god vej mod at gøre din kvinde ekstra tændt.

Hvis du vil godt fra start med ”Dirty-talk”, er der nogle nemme regler.

Sexolog og parterapeut, Lars Juhl, forklarer hos Jyllands-Posten:

”Find på ord og sætninger, der viser dine intentioner, kraft og handling – og meget gerne i bydeform. Det kan være ”Kom her”, ”Læg dig ned”, Tag din kjole af” og ”Jeg vil se dig i soveværelset om to minutter uden tøj” – på den måde bringer du hende ud af hendes komfortzone og samtidig hen i det uvisse og spændende” forklarer Lars Juhl.

Brug også ordene mere raffineret i løbet af dagen, hvor du komplimenterer tøjvalg og udstråling.

Hvis du skal have hjælp til at få ordene udover læberne, kan du øve dig på det beskidte sprog sammen med din partner via et frækt parspil som ”Fifty Nights of Naughtiness”.

Dette kan tvinge dig og også din partner til at tænke og snakke indenfor det frække sprog, og pludseligt, bliver det nemt og naturligt for jer.

3. Sæt hendes nydelse øverst

Hvis du gerne vil have, at din kvinde gør mere for dig i sengen, må du starte med at gøre noget for hende.

Skal du gøre noget godt for din partner i sengen, skal du ikke begynde at presse på med en orgasme. Du skal i stedet fokusere på nydelse og god sex. Brug den kendte klitorisvibrator, Womanizer Pro 40, da det kan være et middel til mere nydelse.

Womanizeren kan ”Puste-suge” på samme tid på klitoris, og derfor kan du bruge den på din kvinde som en del af et langt forspil. Få hende til at nyde det, og gå derefter over til en hårdere sexstilling som Doggy-style.

Dette vil være en god kombination af den perfekte, pirrende nydelse, som efterfølgende bevæger sig over i dyrisk sex.

Brug parlegetøj, når din kvinde er tændt og liderlig

Nu skal det hele ikke udelukkende handle om din partners nydelse. Når din kvinde er liderlig, er det nemlig på tide at tænke i flere fælles muligheder for god sex.

Her kan den prisvindende We-Vibe 4 Plus parvibrator være helt eminent, da den både kan stimulere klitoris og G-punkt imens du som mand får vibrationer ved penetrering. Så når din kvinde er tændt, er det blot at bruge det på den rigtige måde, så I begge opnår maksimal nydelse.

Artiklen er skrevet i samarbejde med sinful.dk

Sponsoreret indhold