Det frække7. maj 2016

Er dirty talk frækt eller ej?

Snakker du og din partner frækt til hinanden før og/eller under sex? Eller bliver det for akavet så det hele ender i grin eller måske ligefrem virker så frastødende at sexlysten daler. Læs med her hvad andre synes og hvordan du får ordene til at flyde frækt.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/forspil_1.jpg
 Foto: All Over

Dirty talk er at tale frækt – kort og godt. Det kan gøres på flere måder. Det kan siges aggressivt, kommanderende – sådan nærmest råbende – det kan hviskes stille i øret – kælent eller bestemt – eller det kan messes sensitivt ud med forførende stemme.

Vi elsker dirty talk

Ligegyldigt hvordan det gøres – hvis ordene er de rette så elsker vi dirty talk. Både mænd og kvinder.

En undersøgelse lavet af Orion-Erotik viser nemlig at ca. ¾ af os synes at dirty talk er rigtig frækt (76 % af kvinderne og 74 % af mændene).

Kun én enkelt kvinde syntes at dirty talk var direkte frastødende og ingen mænd var enige i det. Resten af stemmeafgiverne syntes det var okay – altså sådan lidt både-og og hverken-eller.

Sig noget, Pjerrot

Så der er altså ingen grund til ikke at åbne for talegaverne før og under sex. Hvis det ikke er noget du har prøvet før eller hvis du har prøvet det med uheldig virkning, så kan det virke skræmmende at skulle tale dirty. Men læg småt ud, og optrap hen ad vejen når det ikke virker så uvant længere.

Få din partners mund på gled med dette sjove sexspil

Du skal nok ikke lægge ud med ”Brug mig, knep mig hårdt, slid mig op” eller lignende. Det vil ligesom bare ikke flyde hvis du aldrig har talt dirty før.

Prøv i stedet at stønne lystent – ikke overdrevent – ”Åh, det føles så skønt, skat” når han gør noget dejligt. Eller ”Åh, du gør mig så liderlig, tag mig nøjagtig som du vil!” eller ”Uhm, hvad er du ude på, jeg må snart ha’ dig.” Det skal selvfølgelig være ord der virker naturlige for dig.

[node:aller-related-content]

Hurra for fremskridtet

Er du bare gået helt i baglås, så er sms’en en gave fra de højere magter. Så behøver du ikke stå ansigt til ansigt med ham, men kan skrive dirty beskeder til ham som lægger op til aftenens underholdning. Som f.eks. ”Skat, jeg kan slet ikke koncentere mig om at arbejde, jeg tænker på dine sexede hænder overalt på min krop. Har du nogen planer for i aften?” Men husk, det forpligter.

Få ham til at gabe kæben af led, når du viser dig frem i disse frække corsager

Det er klart noget nemmere hvis du lige er kommet i et nyt forhold. For har du kendt din partner i hundrede år og ikke talt dirty til ham før, kan det godt være han måske lige spærrer øjnene op og tænker ”WTF?” Men lad dig ikke skræmme af det, han vil elske dig for det. For det får virkelig dynamik ind i jeres sexliv for tid og evighed.

Vil du gerne øve dig først, kan du tale dirty til Flamingo fra Magic Motion – som bl.a. kan styres ved hjælp af stemmen – og mærke hvordan det virker på dig selv.

Sponsoreret indhold