Det frække29. november 2017

Her er hendes frækkeste julegaveønsker

Her er de frækkeste julegaveidéer til kvinden, der har det meste, men fortjener det bedste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julegaver_0.jpg
 Foto: All Over

Det er næsten lige så sikkert som Amen i kirken: Der er mange mænd, der ikke aner deres levende råd, når de skal købe julegaver til deres bedre halvdel.

Og så sker det ofte, at de venter til sidste minut (ja, lillejuleaften) og ender med at købe noget, hun overhovedet ikke bliver glad for (nej, hun vil ikke have en stiksav).

Men hjælpen er på vej! Det er (selvfølgelig) en rigtig god idé at være i god tid, men hvis man(d) læser dette, er han allerede godt på vej, da der stadig er næsten tre uger til juleaften.

Og så kan det varmt anbefales at købe en gave, der både overrasker, glæder og tilfredsstiller hendes behov. ”Det er hele tre ting på én gang” tænker den nervøse mand. Men det er slet ikke så svært som det lyder: Køb et stykke sexlegetøj til hende, og så er han faktisk dækket ind på det hele.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tenga_aeg.jpg
 (Foto: Sinful)

De frækkeste julegaver til mænd

Find masser af inspiration til at tilfredsstille kvinden i dit liv.

Her er et par forslag til, hvad han kunne købe:

Hvis hun ikke har prøvet sexlegetøj før, er det en god idé at starte med noget i den bløde afdeling. En klitorisvibrator der ikke engang ligner noget frækt kunne være en simpel Rocks Off. Og et bud på en god begynder-rabbit er denne på grund af dens fine størrelse og gode, dybe vibrationer.

Brug for mere inspiration? Med frækt lingeri går man aldrig galt i byen...

Hvis hun har lidt legetøj i forvejen, men godt kunne trænge til at udvide repertoiret, kunne han forkæle hende med denne skønne klitorisvibrator 'Je Joue Mimi' eller en lækker rabbit, som 'Vibe Therapy Serenity'.


Frække lege – med hinanden

Og hvis han virkelig vil tage spenderbukserne på og vil give hende noget, der er både eksklusivt og vil få hende til at føle sig helt speciel, så skulle han prøve den såkaldte 'Womanizer' eller dobbeltvibratoren 'Soraya' fra LELO.

Så skulle julefreden være sikret (i hvert fald på ét område).

Sponsoreret indhold