Her er frugten der gør din penis større

Foto: All Over

Mænd er fascinerende. For uanset om den er stor, medium eller lille, ville masser af mænd ønske, at den var større.

Altså penis.

3 stykker sexlegetøj til kun kr. 200,- netop nu hos Sinful (sponsoreret link)

Det viser en nylig undersøgelse foretaget af University of Kentucky, hvor hele 45 procent blandt de mere end 14.000 adspurgte svarede ja til, at de gerne ville have mere længde forneden.

 Der er flere måder at gøre den større på. Læs for eksempel denne artikel: 3 måder du kan få en større penis.

Men angiveligt er der endnu en måde, du kan få dit ønske opfyldt. Og den er helt naturlig.

Du skal nemlig spise vandmelon, lyder det i den britiske avis Daily Star. Ideen er, at den vandige frugt indeholder en aminosyre, der hedder citrullin, og det bliver af nyrerne omdannet til noget, der hedder L-arginin.

Og arginin er den af aminosyrerne, der er bedst for din penis, forlyder det.

Det er endnu en relativt ny opdagelse, og forskerne har ikke gennemført ret mange publicerede studier på området, så det vides ikke, hvor meget vandmelon, der skal indtages, før effekten indtræffer. Men det skulle altså have en effekt.

SE DET FRÆKKE LEGETØJ FRA DEN OFFICIELLE FIFTY SHADES-KOLLEKTION (sponsoreret link)

 Den er desuden sund trods sit høje vandindhold, så uanset hvad kan det næppe skade at købe nogle stykker allerede i dag.

Det er dog ikke den eneste fødevare, der er god for sjoveren. Det gælder også eksempelvis bananer, der indeholder stoffet potasium, som er god for blodcirkulationen og dermed i sidste ende god for din erektion. Det samme gælder løg og laks.

Også nødder, kylling, spinat og østers skulle have en positiv effekt på din ’bedste ven’.

Og så har man forsket i, om mørk chokolade skulle være medvirkende til at gøre en penis tykkere, skriver Penisextenders.com.

HER KAN DU KØBE DIG TIL EN STØRRE PENIS (sponsoreret link)

Men er din penis overhovedet i en størrelse, hvor du egentlig bør ønske at ændre den. Det er meget ofte ikke tilfældet, siger plastickirurgen David Alessi til Daily Mail.

- De fleste mænd, der tror, at de har en lille penis, har det faktisk ikke. Der er mange undersøgelser, men de fleste af slagsen peger på, at en gennemsnitlig erigeret penis måler fra 12,5 centimeter til 15 centimeter.

- De fleste mænd, som synes, deres penis er for lille, har en fejlagtig opfattelse af den og ville have bedre af at besøge en psykolog end en kirurg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close