Det frække 3. juni 2018

5 ting der aldrig må komme i nærheden af din penis

Her er 5 ting, du for alt i verden skal holde på stor afstand af din penis
Foto: All Over

Det er så meget, du skal passe på. Din hjem, din bil, din familie, din lever og din hud.

Men en ting er vigtigere end dem alle tilsammen. Din penis. Hvis først den går i stykker, er der ikke ret meget tilbage at leve for.

Og i den ædle tjeneste at sørge for, at din penis bliver ved med at have det godt, har vi ladet os inspirere af en artikel i den britiske avis Daily Star, der har fundet en række ting, du altså under ingen omstændigheder skal lade den komme i nærheden af.

1. Perler

For nogle mænd er det en smuk form for udsmykning at lade perler indoperere i sjoveren. Angiveligt skulle det giver parrtneren en bedre seksuel oplevelse, fordi perlerne skulle være med til at stimulere hende. Men den såkaldte 'pearling' er langt fra ufarlig. For din penis skal åbnes, så perlerne kan komme ind, hvorefter den skal sys sammen igen. Her er der masser af risici for komplikationer med nådesløse bakterieangreb og nedsat funktionsevne som nogle af de hyppigste.

PAS GODT PÅ DIN PENIS; DIG SELV OG ANDRE - BRUG ALTID KONDOM (sponsoreret link)

2. Blegning

Nu spørger du nok: Hvorfor skulle jeg dog blege min penis? Men sådan er det langt fra alle, der har det. Det er meget naturligt at have mørkere hud på kønsdelene end på resten af kroppen, og nogle vil altså gerne have det helt ens. I puberteten producerer kroppen ekstra mange kønshormoner samt melanin, som får området til at blive mørkere. Men når du er i Thailand, hvor masser af klinikker tilbyder denne behandling, så sig nej. Også selv om du føler dig fristet. Det kan nemlig både give ar, infektioner og grimme mærker. Så lad det ligge. Hører du?

3. Tatoveringer

Nej, lad nu være. Hvad er det med en nål og en pose blæk, du ikke kan holde fra det allerhelligste område på en krop? Det kan da godt være, at du har drømt om at tatovere dine kærestes navn, fordi du endelig har mødt Eva, som der var plads til. Men foruden den vanlige risiko for infektioner og kroniske hudskader, så risikerer du også at få lidelsen priaprisme. Det opstår, når blodet har svært ved at flyde ud af penis igen efter en erektion, hvilket kan give en ufrivillig, lang og smertfuld rejsning, der varer meget lang tid.

Nu kan du knalde pornostjernen Jenna Haze (sponsoreret link)

4. Din bærbare computer

Tingen er, at du kan skade din lille ven forneden helt uden at tænke over det. Din bærbare computer er nemlig ikke nogen flink fyr. Især ikke når du lægger ham på skødet. Undersøgelser har nemlig vist, at der kan ske flere triste ting, hvis man gør det for meget. Blandt andet kan sædkvaliteten dale, ligesom det kan føre til rejsningsbesvær.

Problemer er, at varmen fra den bærbare kan få skødet til at blive helt op til 41 grader varmt, og det er sammen med skaderne fra den elektromagnetiske stråling nok til at sige, at du helt skal lade være. Sæt den på et bord i stedet.

5. Hårfjerningscreme

Mange mænd lader i dag ikke bare stå til forneden. Selv om deres skæg er stort og vildt, barberer og manscaper de løs i området omkring penis.

Brug hårfjerningsvoks i stedet (sponsoreret link)

Ikke alle gider at barbere sig, og derfor tyr de til hårfjerningscremer for at skabe den perfekte 'brozilian'. Men det skal man være forsigtig med, for konsekvenserne kan være smertefulde. Mange af disse hårfjeringscremer er så stærke, at de kan nedbryde tykke kropshår på eksempelvis brystet eller forneden. Men de kan dermed også være voldsomt hårde for huden. Man kan således godt få kemiske forbrændinger på både pung og penis.

Sponsoreret indhold