Det frække13. november 2023

Her er ekspertens 9 tegn på utroskab

Er din kæreste dig utro? Få svaret her
cropped view of man touching seductive woman in bedroom
Ekstra meget sex? Så har din kæreste måske en affære.
 FOTO: Colourbox.com

Den lille mistanke nager dig:

Du kribler i dine fingre efter at rode i hans mobil, og kun det faktum, at du ved, det er no go, og at du ikke kender hans kode, afholder dig fra det.

Han har aldrig fundet dit g-punkt: Det kan denne vibrator til gengæld

Noget virker forkert, men er det bare din egen usikkerhed og paranoia, eller er din kæreste faktisk utro?

Det kan du finde ud af her, hvor vi puster til din paranoia ved at liste en række ting, som du partner gør eller siger, hvis han boller udenom.

Eksperten, der har identificeret disse tegn, er den britiske sexterapeut Tracey Cox. Hun beskriver dog 20, men så mange behøver du slet ikke for at få din mistanke bekræftet. Eller afkræftet.

Således skal du holde øje med disse ni tegn.

Mere sex

Bare for at få sat paranoiagryden godt i kog, begynder vi med noget, der ellers kunne virke positivt: I knalder mere end I plejer.

Her kunne du måske tro, at det blot var et tegn på, I har genopdaget glæden ved hinanden. Det er det så ikke.

For ifølge Cox får nogle sidespringere boostet deres generelle sexlyst, fordi de affæren ophidset dem. Nogle tænder endda på gå fra den ene seng til den anden.

Hvis han vil prøve nye ting af, kan det være noget, han er blevet inspireret af sammen med elskerinden.

Obs: Dyrker I mindre sex end vanligt, kan det skam også være tegn på, at han fifler rundt med en anden. I så fald er det fordi, han bare får nok sex sammen med hende.

I kan stadig redde forholdet med en af Sinfuls frække sexboxe

Mere kærlig

I familie med ovenstående er tegn nummer 2. Han er mere kærlig og omsorgsfuld, end han plejer.

Når man er forelsket, bliver hele verden lidt pænere. Således bliver han gladere for dig. Eller så har han dårlig samvittighed og vil kompensere.

Også i dette tilfælde kan det modsatte ske: Han bliver mere kritisk og konfrontatorisk, for så kommer der flere konflikter og skænderier - som bekræfter ham i, at det faktisk er ok, at han har en affære.

Anklager

Det bedste forsvar er som bekendt et angreb, så han anklager dig for utroskab. På den måde får han signaleret, at han synes, at utroskab er forkert, og at han elsker dig så meget, at han er bange for, at du er ham utro.

Det kan også være et tegn på, at han rent faktisk tror, du er det - som i ‘tyv tror hver mand stjæler.’

Det sexede undertøj holder jer begge til ilden

Ingen øjenkontakt

Har han svært ved at se dig i øjnene? Det kan skyldes, at han er træt, sur, ikke orker dig lige nu. Det kan også skyldes, at han har så dårlig samvittighed, at ikke tør se dig i øjnene.

Obs: Rutinere sidespringere og løgnere kan sagtens gøre det alligevel.

Humør

Han er normalt roen selv. Nu er han enten helt eksalteret (oppe at køre over sin affære) eller urimeligt tvær (den dårlige samvittighed og tvivlen nager ham). Jeps, humørsvingninger er et faresignal.

Ingen planer

Hver gang du prøver at tale om ferieplaner eller kommende fødselsdagsarrangementer, taler han udenom eller lukker i. Han er nemlig i tvivl om, hvorvidt I er sammen til den tid.

Distance

Er han i det hele taget distanceret og distraheret, optaget af sine egne tanker og følelser, er hans fokus flyttet fra dig til hende.

Info

Han deler færre informationer om sin dag og om sine tanker med dig. Måske er han bange for at røbe ting, der kan afsløre hans utroskab.

Og omvendt: Han er begyndt at tale om en person, som han ikke plejer at nævne. Måske en kollega, der siger og gør et eller andet, som han synes er sjovt og spændende, som han er optaget af.

Ændringer

Som du måske allerede har fattet, er det vigtigste, du skal holde øje med, ændringer. Herunder også forandrede indkøbsvaner og større forbrug (gaver til elskerinde, hoteller) og at du pludselig får blomster (han har dårlig samvittighed).

Andre ændringer er nye rutiner. Er han begyndt at træne eller lægger han træningen på et nyt tidspunkt? Så kan det skyldes, at enten vil komme i form til sin elskerinde, eller at han faktisk knalder de tidsrum.

Ny tøjstil, ny frisure? Jeps, han gør sig lækker for sin nye flamme.

Går han pludselig i bad, når han kommer hjem fra arbejde eller lignende? Han skyller hendes duft og sin dårlige samvittighed af.

Så har du sat flueven ved samtlige tegn. Det giver dig dog stadig ikke ret til at snage i han mobil, selvom om din paranoia blafrer.

Men det giver dig mulighed for at spørge ham. Så vil han enten være ærlig og svare ja. Så må I tage den derfra. Nogle forhold kan klare utroskab. Det kræver dog arbejde.

Svarer han nej, kan I tage en samtale, hvor dine usikkerheder bliver lagt frem, og I kan finde måder at nærme jer hinanden.

Han kan også lyve. Og så må du bare leve med det eller gå grundigere til værks ved at tjekke disse 53 måder, folk skjuler utroskab.

Eller skride.

Sponsoreret indhold