Det frække17. februar 2020

Utroskab: De 10 mest brugte alibier

Hvor var det lige, din partner skulle hen i går?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cheat.jpg
 Foto: MEGA

Hvis han siger, at han skal se fodbold med drengene, så skal han måske se fodbold med drengene.

Find de frækkeste trusser lige her

Men det kan også meget vel være, at han har ganske andre planer, der involverer et erotisk stævnemøde med en kvinde (eller for den sags skyld en mand).

For at se fodbold er faktisk nummer ét over de alibier, mænd bruger, når de skal mødes med elskerinden uden at vække mistanke derhjemme. Det fremgår af en undersøgelse foretaget blandt 2.000 medlemmer af Illicit Encounters, der er en britisk datingside for folk i faste parforhold.

3 stk sexlegetøj kr. 400,- uanset førpris

Det kan muligvis hænge sammen med både tidspunktet på aftenen, varigheden af en fodboldkamp inklusive optakt samt en øl til at falde ned på, og naturligvis det faktum, at mange kvinder er så utroligt ligeglade med fodbold, at manden kan være sikker på, at hun ikke spørger ind til kampen.

[

For kvindernes vedkommende er det træningscenteret, der er den mest brugte undskyldning, når de har en udenomsægteskabelig affære. Her er fordelene ligeledes åbenlyse. Det kan dels vare et pænt stykke tid at få motioneret kroppen godt igennem, og der bliver ikke løftet et øjenbryn, når hun kommer hjem med vådt hår og duft af sæbe, fordi hun har badet efter træningen. Faren er givetvis, at sportstøjet nok næppe har været i brug. Den er på mændenes syvendeplads.

node:aller-related-content:2]

På andenpladsen over mændenes alibier er den helt klassiske golf. Det tager mange timer sådan en søndag, men til gengæld er det ret vigtigt, at konen ikke også er golfspiller eller i det hele taget kender dem, han spiller golf med alt for godt.

Kvinderne derimod siger, at de har en aften i byen med veninderne. Den giver mulighed for at komme endog meget sent hjem, men ikke for at gå i bad efter sex. For hvor tit kommer man lige hjem fra byen nyvasket og med velduftende hår?

Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Og så til noget kønnene er enige om. Det er nemlig, at det tredjemest brugte alibi for både mænd og kvinder er overarbejde. Ganske som Matadors bankdirektør Varnæs, der holder hyrdetimer med den yndige bankassistent Ulla i de sene timer på kontoret, så er det altså også en særdeles brugt undskyldning blandt nutidens og virkelighedens mænd og koner.

Blandt de mere kuriøse er ’at gå tur med hunden’. Det er i så fald kun forbeholdt de mænd og kvinder, der virkelig er til en quickie – lige som affæren givetvis er nødt til at være med en i nabolaget.

Kvinders top 10-alibier

 1. 1. Gå i træningscenteret
 2. 2. Aften ude med pigerne
 3. 3. Overarbejde på kontoret
 4. 4. Hygge med kollegerne efter arbejde
 5. 5. Gå tur med hunden
 6. 6. Shoppe
 7. 7. Besøge familie
 8. 8. Møde sin bedste ven
 9. 9. Få en skønhedsbehandling
 10. 10. Dyrke sport

Mænds top 10-alibier

 1. 1. Se fodbold
 2. 2. Spille golf
 3. 3. Overarbejde på kontoret
 4. 4. Hygge med kollegerne efter arbejde
 5. 5. Aften i byen med drengene
 6. 6. Gå tur med hunden
 7. 7. Gå I træningscenteret
 8. 8. Dyrke sport
 9. 9. Møde sin bedste ven
 10. 10. Besøge familie

Sponsoreret indhold