Det frække1. februar 2022

Her er de 53 måder din kæreste prøver at skjule sin utroskab

Nu ved du, hvad du skal holde øje med - fx er det mistænkeligt, hvis han er ekstra kærlig for tiden...
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour130994.jpg
 FOTO: MEGA

Psst - ikke for at skabe unødig frygt og paranoia så det støjer - men du skal lige vide, at utro partnere gør en hel del for at skjule sidespring.

En forsker har nemlig spurgt en masse utro mænd og kvinder om, hvad de egentlig gør for at undgå at blive opdaget af kæresten.

Manden bag studiet, evolutionspsykologen Menelaos Apostolou, mener, at både langtidsforhold og utroskab har fordele.

En genopladelig g-punktsvibratror svigter dig aldig

Et fast forhold er praktisk i forhold til at opfostre unger og samle ressourcer, ligesom det generelt er godt for sundhed og velbefindende.

Omvendt har utroskab også sine fordele: Man kan sørge for have partnere i baghånden, og det giver mænd flere muligheder for at sprede sine gener, og kvinder mulighed for at få fat i partnere med bedre gener end den fastes.

53 teknikker

I tre deltstudier så Apostolou så på teknikker og strategier, som folk anvender for at skjule utroskab.

Der var så 53 teknikker:

https://imgix.seoghoer.dk/2022-01-12_10-49-28.png

Listen over de brugte teknikker til at skjule sidespring.

På listen er alle de velkendte teknikker som at altid have sin mobil låst og slå notifikationer fra. Og ikke besvare beskeder fra elskeren, når kæresten er i nærheden.

At gemme vedkommendes navn under et andet i mobilen er også oplagt. Ligesom det giver god mening at bruge kondom med elskeren, så man ikke giver kæresten en kønssygdom, som er svær at bortforklare.

Frækt legetøj til par booster forholdet, så I undgår utroskab

Samtidig vil mange utro sørge for at vise den faste partner stor interesse og omsorg og kærlighed for at undgå mistanke samt give gaver og holde gang i sexlivet. Og i det hele taget IKKE ændre for meget på rutiner og adfærd.

11 strategier

Samlet set kan de 53 teknikker udtrykkes i 11 overordnede strategier. Her er de i prioriteret rækkefølge med nummer 1 som den mest brugte.

Være diskret.

Slette digitale beviser.

Ikke ændre adfærd.

Holde fast i vaner og rutiner.

Bruge venner som cover.

Sikre sine digitale enheder og konti.

Ikke hyppig kontakt med elsker.

Undgå mistænkelig adfærd.

Vise større interese i kæresten.

Bruge en anden mail eller mobil.

Præsentere elskeren som ven eller kollega.

PersonLIghed

Undersøgelsen peger også på, at der er visse personlighedstræk, som hænger sammen med utroskab. Personer, som scorer højt på såkaldt machiavellianisme - en tendes til at manipulere andre for egen vindings skyld - er mere villige til at bruge mange af disse strategier.

Samtidig er utro personer med høj grad af narcissisme mindre tilbøjelige til at bruge disse teknikker - nok mest fordi de er overbeivst om, at de har har ret til at knalde andre, og at de har så høje tanker om sig selv, at de ikke tror, de vil blive opdaget.

Forskeren bag studiet mener, at der foregår et våbenkapløb mellem den den utros metoder for at undgå at blive knaldet og kærestens teknikker for at finde ud af det.

Anden forskning har nemlig vist, at den mistænksomme kæreste gør dette for at afsløre partneres eventuelle utroskab. I prioriteret rækkefølge:

Holde øje med ændret adfærd. Spørge ind til utroskab og se, hvordan kæresten reagerer. Tjekke kærestens ejendele og sociale medier. Spørge omgangskredsen. Spionere på kæresten eller hyre en privatdetektiv.

Sexet undertøj glæder både ham og hende

Sponsoreret indhold