Det frække10. juli 2020

Her er din næste virtuelle kæreste

Træt af rigtige kvinder? Her er din nye virtuelle kæreste med tilhørende sleeve.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vm1.jpg
 Foto: virtualmate.com

Man behøver ikke se ret dybt i krystalkuglen for at indse, at tidligere tiders fantasier allerede er over os. At en stadig større del af os kommer til at om ikke nødvendigvis helt udskifte så i hvert fald krydre vores sexliv med virtuelle partnere eller deciderede sexrobotter.

https://imgix.seoghoer.dk/vm2.jpg

I den første kategori finder vi Virtual Mate, som blev startet sidste år som en crowdfunding-kampagne.

Den virker i praksis ved, at man har synkroniseret et masturbatorsleeve med en virtuel pige, som du får på skærmen foran dig.

Prøv en lækker BKK Cybersex Cup Virtual Reality

Den koster 1.100 kroner sammen med det frække Virtual Mate-spil, og den højteknologiske male-stroker beskrives som multifunktionelt. Det indeholder en hel masse realtime-sensorer, der registrerer brugerens … bevægelser. Men også dybde, hastighed og hårdhed.

https://imgix.seoghoer.dk/vm5.jpg

Man kan dog betale sig fra at få en række personaliserede ekstra features. Man forventer ifølge avisen The Sun, at cirka 5.00 af disse vil blive distribueret ud til mandlige kunder i de kommende måneder.

Fleshlight Girls Riley Reid Utopia - her hos Sinful

Man skal dog også investere i et VR-headset, hvis man vil have fuld fornøjelse af Virtual Mate, selv om det også skulle virke efter hensigten på en computer eller en smartphone.

Der er både lange historier, som kan gennemføres, eller du kan tage en quickie, oplyser virksomheden.

Blandt de kvinder, der står model til de virtuelle Mates, finder man kendte pornostjerner som Cindy Starfall, Cherie DeVille og Jaclyn Taylor.

Sponsoreret indhold