Det frække19. juli 2022

Her er det første vi siger efter sex

Desværre er ‘kom du?’ også på listen …
Heldigvis har de fleste noget positivt at sige efter sex.
Heldigvis har de fleste noget positivt at sige efter sex.
 FOTO: Colourbox.com

Han falder gryntende ned over hende, hvorfra han ruller om på side. Han er kommet, og det er hun måske også.

Hvad er så det første, de siger?

Husk cremen, som får sex til at glide meget bedre

Hvis de er medlemmer af det britiske utroskabssite illicitencounters.co.uk, er det typisk en af de ti ting, som denne artikel vil handle om.

God sex

Angiveligt har de 2000 medlemmer, der har deltaget i den lille og uvidenskabelige undersøgelse, et fremragende sexliv. For de mest populære udtryk er af meget positiv karakter:

Det første mænd siger er blot ‘Wow!’ Det kan selvfølgelig betyde, at de er voldsomt betagede af egne præstationer, men i hvert afslører det begejstring over det just overståede samleje.

Træn din bækkenbund og få bedre orgasmer

Kvinderne er også helt oppe at ringe, og de ved tydeligvis, hvor meget ros betyder for mænd: ‘Du er fantastisk’ er det mest udbredte udtryk efter et knald. Og måske er det endda korrekt.

Herfra bliver det så en noget blandet landhandel, hvor der kun i nogen grad er overensstemmelse mellem kvinder og mænd.

For overskuelighedens skyld bringer vi de to gange top 10 over de mest brugte ord efter sex her:

Mænds top 10

 1. Wow!
 2. Hvornår kan vi gøre det igen (hvilket er ganske imponerende eller endda overmodigt, når man nu ved, at de fleste mænd er ukampdygtige lige efter udløsning).
 3. Nåmen, jeg bliver nødt til at smutte nu.
 4. Det havde jeg brug for!
 5. Kom du?
 6. Jeg elsker dig.
 7. Hvor er min mobil?
 8. Det var så dejligt.
 9. Tak for at være så fantastisk.
 10. Jeg elsker at være sammen med dig.

Kvindernes top ti

 1. Du er fantastisk!
 2. Du skal ikke falde i søvn
 3. Giv mig et kram.
 4. Jeg elsker at være sammen med dig
 5. Hvor er min mobil?
 6. Jeg elsker dig.
 7. Nåmen, jeg bliver nødt til at smutte nu.
 8. Det var så godt.
 9. Laver du en kop the til mig?
 10. Hvad er det i fjerneren?

At nummer to på kvindelisten er en kraftig opfordring til partneren om at ikke dejse om i komalignende søvn, er nok udtryk for, at det netop er, hvad mange mænd har for vane at gøre lige efter sex. Og samtidig afspejler det – samt flere andre sætninger på kvindelisten – at mange kvinder efterspørger efterspil på mange måder.

Illicitencounters spurgte også, hvad folk typisk har lyst til som det første efter sex. Og det 74 procent af kvinderne svarer: At tale sammen. Mens kun hver anden mand har det behov. Hvilket jo også afspejles i det to lister.

Dette gør ham til en superelsker

At ‘nåmen jeg bliver nødt til at smutte nu’ figurerer relativt højt på både mænd og kvinders lister, må betyde, at der bliver dyrket en hel del uforpligtende sex, hvor det i højere grad er tilladt at komme og gå i hastig rækkefølge.

Lige nu: Dette sexlegetøj bruger din nabo og dine kollegaer

Nummer fem på mandelisten 'kom du?' er for kvinder nok et af de mest irriterende spørgsmål: for hvis han ikke ved det, skyldes det jo nok, at hun ikke fik orgasme. Og så skal hun enten lyve og sige ja – eller svare nej, og give ham en fornemmelse af at ikke slå til som elsker.

Fokus

Talskvinden fra datingportalen Jessica Leonis vælger at se undersøgelsens resultater på mere positiv måde, der mere er i tråd med hjemmesiden formål:

– De fleste i længerevarende forhold siger meget lidt efter sex, fordi de bare kører de vante sexrutiner igennem hver gang. Så det er mere afslørende, hvad der bliver sagt i et nyt forhold, hvor man stadig virkelig er fokuserede på hinanden, og sexen er ny og spændende. Man kan afgøre, om en person interesse er dalende ved at se på vedkommendes manglende respons efter sex, hævder Leoni.

Her på redaktionen undrer vi os over, hvor ‘jeg skal lige tisse – skal du have noget med?’ er blevet af. For ikke at tale om 'godnat og sov godt' og 'var det virkelig, hvad det kunne blive til?'

Sponsoreret indhold