Det frække17. december 2018

Her er de frækkeste julegaver

Lige om lidt er det juleaften. Mangler du stadigvæk de sidste gaver? Så kommer der her nogle gode bud til dig, der leder efter den lidt frækkere julegave.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinful_jul_0.jpg
 Foto: Shutterstock
https://imgix.seoghoer.dk/sin7.jpg

Kvinden i dit liv fortjener kun det absolut bedste, og det gør hun selvfølgelig også til jul. Den flotte rabbit-vibrator vil hun med garanti blive utroligt glad for. Den kan nemlig både stimulere hende indvendigt og udvendigt på samme tid. Ikke dårligt, vel? Derudover så er den lavet i et eksklusivt design i en smuk lilla farve, hvilket hun sikkert vil sætte stor pris på. Smider du oven i hatten, at det faktisk er dansk design, vil hun høre englene synge.

https://imgix.seoghoer.dk/sin6.jpg

Skal det være lidt vildere end bare en rabbit, kan du give hende en mini Magic Wand fra Sinful. Her får hun endnu kraftigere vibrationer, men i et diskret design, der kan gøre det muligt for hende at opnå klimaks på ingen tid. Hun kender sikkert godt til denne type af vibrator, hvis bare hun har set kvindernes foretrukne serie, Sex And The City, hvor netop en Magic Wand var en af karakterernes foretrukne, når den stod på solo-leg under lagnerne. Med sin diskrete størrelse er den også nem at tage med i håndtasken, hvis jeres aften i byen skal gøres lidt frækkere.

https://imgix.seoghoer.dk/sin5.jpg

Du har med garanti hørt om kvindens G-punkt, og hvordan hun kan opnå lækre orgasmer ved hjælp af G-punktsstimulation. Men vidste du så godt, at manden faktisk har et tilsvarende punkt? Nemlig P-punktet. P-punktet står for punktet oppe i anus, hvor det er muligt at stimulere prostata. Ved at stimulere prostata, samtidig med at man stimulerer penis, er det muligt for manden at opnå den vildeste orgasme. Med et prostata-massageapparat kan du være sikker på, at han kommer til at synge “Halleluja” som aldrig før.

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

https://imgix.seoghoer.dk/sin4.jpg

Skal den frække julegave til ham være noget, som I begge kan få glæde af, er en penisring med vibrator et rigtig godt sted at starte. Penisringen vil sørge for, at han får en hårdere og mere længerevarende erektion, samtidig med at vibrationerne både stimulerer hans penis og hendes klitoris. Det lyder ikke helt skidt, vel? Hvis I vender penisringen, kan den også bruges til at stimulere hans pung, når han har den på.

https://imgix.seoghoer.dk/sin2.jpg

Skal jeres leg sammen gøres endnu mere spændende, kan denne frække julegave være den helt rigtige. Et vibratoræg kan I både bruge derhjemme, når sexlivet skal piftes lidt op, eller I kan vælge at tage det med en tur ud i byen. Lad hende have ægget oppe, og lad ham have fjernbetjeningen, sådan at han kan bestemme, præcis hvor meget eller hvor lidt ægget skal have lov til at vibrere. Prøv at se, hvor længe der kan gå, før I ikke kan holde fingrene fra hinanden og bliver nødt til at smutte fra årets julefrokost.

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

https://imgix.seoghoer.dk/sin1.jpg

Har I længe snakket om, at I kunne tænke jer at prøve at eksperimentere med anal-leg? Så er denne sexlegetøjsboks et rigtig godt sted at starte. Her får I alt, hvad I har brug for til at begive jer ud i den nye, spændende leg. Hvis I samtidig synes, det kan være lidt svært at finde ud af, hvor man lige skal starte, er der heldigvis en rigtig god lille guide med i boksen, der forklarer jer præcis, hvordan I skal bruge de forskellige elementer, der følger med.

Sponsoreret indhold