Frække adventsgaver til den frække december

Foto: Shutterstock

Der er altid plads til lidt ekstra forkælelse, når vi rammer december måned, og en af måderne man kan gøre det på, er ved at give hinanden frække adventsgaver (sponsoreret link), der kan være med til at gøre ventetiden frem mod juleaften lidt sødere. Derfor kan du her læse om fire frække adventsgaver, der kan vække glæde for jer begge to.

Sinful This Weekend Sexlegetøj Boks med A-Z Guide (sponsoreret link)

Skal jeres weekender op til jul gøres ekstra søde, er den frække This Weekend Sexlegetøjsboks et rigtig godt valg. Her får I noget frækt legetøj, I kan bruge sammen til at udforske jeres sanser og fantasier på allerbedste vis. Det bedste ved en sexlegetøjsboks er, at den er fyldt med legetøj, der kan give nydelse til jer begge på forskellige måder.

 

Obsessive Alluria Chemise Sæt (sponsoreret link)

Hvem siger, at frækt undertøj kun er godt for hende? Et lækkert sæt som dette kan I begge få meget fornøjelse af. Hun får muligheden for at føle sig ekstra fræk ved at være iklædt noget sexet lingeri, og han får muligheden for at nyde det gudesmukke syn af hendes former pakket ind i delikate blonder.

Screaming O PrimO Penisring med Vibrator (sponsoreret link)

Skal I have et stykke legetøj, som I kan bruge under akten, hvor I begge kan få fornøjelse ud af det, er en vibrerende penisring det helt rigtige valg. Han kan få en hårdere og mere længerevarende erektion, og hun kan nyde rigtig godt af vibrationerne, der kommer fra den lille indbyggede vibrator i penisringen. Det er dog ikke kun hende, der kan få noget godt ud af vibrationerne. De vil nemlig også kunne mærkes i hans penis og give en helt anden oplevelse end det almindelige knald.

 

Clone-A-Willy Klon Din Penis Chokoladeudgave (sponsoreret link)

Hvis du mangler det sjove indslag til adventsgaverne, hvorfor så ikke købe et Clone-A-Willy kit, der kan bruges til at lave en afstøbning af mandens stolthed - hans penis. Hvad der er endnu bedre er, at den endda kan spises bagefter. Om det er noget hun må klare alene, eller om det er noget I skal deles om, er op til jer...

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close