Det frække15. september 2018

Her er de 7 typiske penistyper

Hvor mange af dem har du stiftet bekendtskab med?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banan_boejet_0.jpg
 Foto: All Over

Penisser er som mænd. Meget forskellige. Nogle vil falde i din smag, mens andre er helt uappetitlige.

Men kan man alligevel inddele dem i kategorier?`

Det mener Darren Breen, der er ekspert hos iMedicare i rejseningsbesvær, og som hver måned ser cirka 500 forskellige penisser. Det er en pæn sjat og nok også mere end du gør, selv om du holder meget af at møde nye mænd.

I så fald har du brug for masser af gode kondomer (sponsoreret link)

Avisen Daily Mail har taget en snak med eksperten, der her har kogt de mange forskellige former ned til syv grundtyper.

Hvor mange af disse er du stødt på?

Blyanten

Denne penistype er meget lang, men tyndere end gennemsnittet. Den har cirka den samme tykkelse over det hele og bøjer lidt ved hovedet.

Peberfrugten

Dette er en penistype, der bedst kan beskrives som uamindeligt kort, men meget tyk. Og med kort mener vi cirka 7-10 centimeter i erigeret tilstand.

Sådan gør man den længere (sponsoreret link)

Bananen

Det er helt normalt, at en penis kan bøje lidt, når den er erigeret. Men hvis den bøjer meget, så er der tale om en banen. Og det er ikke helt godt. Så en mand, der går rundt med en sådan, bør for en sikkerheds skyld lige vende den med sin læge.

Isvaflen

Denne penistype er ikke ret eftertragtet. For den kunne indikere, at ejermanden har et problem med helbredet. Den koniske form forbindes nemlig med lidelsen fimose også kendt som forhudsforsnævring, og det kan give hævelser og ømhed.

Agurken

Her har vi at gøre med den største af typerne. Den er tykkere end gennemsnittet og måler mellen 13 og 18 centimeter. Måske kan du få brug for glidecreme? (sponsoreret link)

Pølsen

Her har vi den mest almindelige form. Den har en gennemsnitlig længde og tykkelse, og den har cirka den samme tykkelse langs hele skaftet.

Hammeren

Denne type kaldes også for champignonen. Den kan gøre det svært for mandens evne til at holde den oprejst. Den er snæver ved roden, men bliver så bredere og har et meget bredt hoved. Tyngdekraften gør det svært for manden at holde erektionen pegende ligeud eller opad.

Sponsoreret indhold