Det frække4. juni 2017

Har du en sexfantasi?

Mange kvinder synes ikke umiddelbart, de har nogen sexfantasier - men som regel er erindringen bare dækket af skam. Feminas sexolog Sara Skaarup ser nærmere på kvinders hede hemmelige drømme.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/slik_kvinde.jpg
 Foto: All Over

Af Sara Skaarup/Femina.dk

Sexfantasi: Hvorfor tænker vi, som vi gør?

De fleste kvinder har visse scenarier, der går igen, når kvinden har solosex, eller måske bruger hun fantasien under elskov til at blive mere tændt. Fantasier er ikke bare tilfældige. Der er en grund til, at netop dette og ikke noget andet tænder dig. Tit er der et særligt scenario, med særlige karakterer, som vi genspiller og finder lyst i. En lille historie, der måske på overfladen er simpel og også kan virke uafsluttet. Alligevel rummer fantasien tit både en længsel, der ligger dybt i os, og nøglen til at forløse selv samme.

[node:aller-related-content]

Et eksempel er kvinden, der fantaserer om at blive taget med magt. Det fortæller ofte om en kvinde, der har meget ansvar og længes efter at blive fritaget for at bestemme en stund. Selv hvis der er tre mænd om det i hendes fantasi, handler det ikke om, at hun gerne vil voldtages, men om overgivelse – og måske om en længsel efter at kunne give efter for det maskuline i højere grad, end hun før har turdet eller til daglig har chance for, hvis hendes mand er veg.

Udlev dine slutty fantasier i en uniform

Et andet eksempel er manden, der fantaserer om, at en moden og kærlig kvinde skal forføre ham. Måske savnede han som barn en hengiven kontakt med sin mor, og fantasien genskaber så en scene, hvor han kan tanke det op, han aldrig fik.

LÆS OGSÅ: Det siger din sexfantasi om dig

Overvej om fantasierne skal deles

Du skylder ingen at dele dine sexfantasier. De er dine. Også selv om man er i et forhold, har man ret til at have noget for sig selv, og af og til kan man fornemme, at tændingsstoffet mister kraften, hvis det kommer ud i dagens lys.

Har du frække fantasier om analsex?

I mange forhold er sexfantasier ikke noget, man snakker om. Man er måske bange for at chokere eller såre sin partner. I princippet kan man så faktisk fantasere om det samme uden at vide det. Selv om det kan være sårbart at dele sine fantasier, kan det være en god idé at genoverveje.

LÆS OGSÅ: Sexologen: Nej, vi er ikke alle sammen smukke, og det er sgu da fint nok!

Sexfantasier kan groft sagt opdeles i tre kategorier. Nogle skal blive inde i hovedet på én selv, andre kan med fordel deles med kæresten, og andre igen kan udleves. Undersøg, hvilken kategori din favoritfantasi mon er i. Der er meget energi at hente her – det at invitere den anden ind i de dybe, hemmelige rum i én selv har en stor kraft og er en intim handling, der kan styrke båndet mellem to parter. Og at fortælle kæresten om de fantasier, man har, er ikke det samme, som at man skal udleve dem. Man kan stadig dele hemmeligheden og måske lege lidt med det og hviske hinanden noget, der berører fantasien, når man er sammen.

Sponsoreret indhold