Det frække15. februar 2021

40-årige Gitte er slem på nettet: Så perverse er mine fans

Gitte Von G, der viser godterne på instagram og onlyfans, fortæller, at nogle af hendes fans har meget særlige lyster
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-01-20_10-02-05.png
 FOTO: Instagram.com/gitte_von_g_official/

Vores seksualitet er et skatkammer af små frække lyster og store kinky behov, som alle er livsbekræftende og sanselige.

Det kan man konstatere, når man ser på, hvad mandlige fans af den danske onlinemodel Gitte Von G efterspørger.

Forleden kunne vi fortælle, at simping, rygning og waxing er i høj kurs hos den britiske campige Lindsey Banks. Og selv om Gitte som Banks heller ikke er specialiseret i BDSM, har nogle af hendes fans lyster i den retning:

- Jeg laver mange bestillingsvideoer, hvor jeg iklæder mig det tøj og undertøj, som fans ønsker, hvorpå jeg så stripper, onanerer og den slags. Men jeg har som sagt også brugere, der har mere specielle lyster, siger 40-årige Gitte Von G til SE og HØR.

Ydmyges

- Nogle vil ydmyges. De har en lille diller, eller de tror de har en lille. De sender mig billeder af den, så jeg kan se den, hvorpå jeg laver en video, hvor jeg nedgør dem og den og siger, hvor lille og ynkelig den er. Som sagt er jeg ikke domina, men jeg er efterhånden blevet god til det, griner Gitte.

Som Gitte ser det, handler det om at ramme disse mænds ømme punkt og på den måde seksualisere skammen, de føler, for derved at tænde dem.

Fantasier

Rollespil med forbudte fantasier er også ofte noget, der forespørges på:

- Det kan være en video, hvor jeg skal agere svigermor, deres kvindelige chef eller kollega eller deres mors veninde - fantasierne er mange. Det er ofte aldersforskellen og det forbudte og grænseoverskridende, der tænder mændene. Det er meget monolog-baseret, og jeg skaber rollen og visualiserer fantasien ved hjælp af outfit og look samt attitude. Jeg synes faktisk, at det er vildt sjovt at lave denne type videoer, griner Gitte højt.

Gitte Von G fra Nordsjælland, der til daglig laver økonomiske analyser, er en af de mest populære og største Skandinaviske modeller på onlyfans.com, hvor fans fra hele verden betaler et abonnement for at få et unikt indhold. I skrivende stund er hendes onlyfans-profil i top 0.55% af alle world wide creators, så også globalt er Gitte Von G et kæmpe hit.

Trusser

Gitte fortæller SE og HØR, at en del fans vil have hendes brugte trusser.

- Det får ikke helt, for jeg vasker dem altid efter brug og giver dem et skvæt af min parfume, før jeg sender dem. Det ender så ofte med, at mændene så sender video og billeder, hvor de har taget mine trusser på. Hver sin lyst, siger Gitte med et smil.

Sponsoreret indhold