Det frække7. november 2022

Heidi og Morten har s/m-hotel: Velkommen til BonBon land for voksne

Her skal du holde din næste frække ferie, hvis du vil eksperimentere med alt fra bur og bondage til kors og krig
BDSM-rummet er kun et af mange veludstyrede på hotellet i Slagelse.
BDSM-rummet er kun et af mange veludstyrede på hotellet i Slagelse.
 Foto: mywhip.net/

I disse så for landet trange tider er weekenden i Paris og retreatet i Bali sparet væk. Ligeså swinger-cruiset i Caribien, sexopholdet i nudistparadiset Cap D'Agde og s/m-fængslet i Polen.

Heldigvis behøver du ikke tage længere væk end til Sørby lidt uden for Slagelse, hvis du vil have lidt ekstra smæk for pengene.

Sinful.dk har alt det kinky udstyr

Her ligger My Whips BDSM Hotel nemlig. Det er ejet af Heidi og Morten. Og det er meget mere end bare et rødt værelse med et sort kors og en gabestok. Som Morten siger:

- Vi plejer at kalde det BonBon-land for voksne!

Hotellets eneste ‘værelse’ er tre rum fordelt på 60 kvadratmeter, plus adgang til fotostudie.

Begære

Her er alt, hvad dit sorte sexhjerte kan begære af udstyr til et sexophold af den mere kinky slags. Vi citerer fra hjemmesiden:

‘Vi har en stor fræk legegrotte med de lækreste unikke legemøbler. Vi kan bl.a nævne den super flotte gabestok, med flere forskellige højdeindstillinger. Det lækre kors beklædt med rød læder. Flot sort læderbriks med kæder og mulighed for fastspændelse i flere stillinger. I loftet er en skøn suspensionstang. Ønsker man at binde med reb kan suspensionstangen nedtages Og der er så krog med mulighed for ophængning ved binding. I næste rum er et super lækkert bur, med blød madras beklædt med sort læder samt stemningsfuldt lys.’

Prøv den sorte Shades box fra sinful

Og det er bare en lille del af oplevelsen, fortæller værtsparret Morten og Heidi, der begge er i slutningen af 50’erne:

- Vi har indrettet mange legerum med forskellige temaer: En militærbarak med uniformer og våben, et høloft med malkepigetema, en trylleskov til eventyrinspirerede lege, et haram og så videre, fortæller Heidi.

Her kan du se galleri fra hotellet. Artiklen fortæller nedenunder:

bdsm hotel

Parret glæder sig over, at så mange forskellige mennesker er gæster:

- Alle slags par i alle aldre besøger os, alt fra studerende til direktører. Helt unge nybegyndere og modne og erfarne BDSM’ere lægger vejen forbi. I cirka 75 procent af tilfælde er det manden, der er den dominerende, men vi oplever, at flere og flere dominaer med mandlige slaver tjekker ind vores hotel, som vi har bygget op over en del år nu. Men det har kun fungeret som hotel siden maj 2021, forklare Morten.

Her er de perverse møbler

Begyndelsen

Det hele begyndte for 17 år siden, da de mødte hinanden. Begge nysgerrige på BDSM, han som dominant herre, hun som submissiv tøs. Men med syv barn tilsammen var det svært at få tid og ikke mindst plads til at udforske de sorte lyster.

- Så vi tog en masse på hotel og kroferie - der er mange rum i Danmark, der har fået boret huller til krog og reb, griner Heidi, der ikke er til swingerklubber og lignende, for de leger helst privat.

Da de så fik mulighed for at leje penthousen i villaen, de bor i, begyndte de straks at indrette den efter alle kunstens og BDSM’ens regler. Efterhånden puslede de med ideen om at give andre de muligheder for leg, som de selv havde manglet:

BDSM-Hotellet blev født.

Ikke nok med det. For Morten er meget handy og har sin egen shop, MyWhip, hvor han sælger hjemmelavede piske af alle slags, unikaer hver og en. De kan selvfølgelig også købes, når man bor på hotellet:

- Vi havde købt noget lort på nettet, og så tænkte jeg, det kan jeg sgu gøre bedre. Og det gjorde jeg så. Den første blev bakset sammen af en gammel læderjakke og et kosteskaft, siger en grinende Morten, der af Heidi kaldes en kreativ multikunstner.

Desperat mand: Orker ikke min kones kinky sex

Alle ved det

I den lille by Sørby ved alle, hvad der foregår i ejendommen på Sørby Hovedgade, men det er ikke et problem overhovedet, forklarer Heidi:

- Det er enormt rart, vi er åbne omkring det i forhold til venner og familie og børn og byen i det hele taget. Vi har ikke mødt modstand eller negative kommentarer. Kun positive meldinger hele vejen rundt.

- Byen har en løbeklub. Ruten kommer forbi os til sidst, hvor spurten skal sættes ind. Så råber de ‘den der kommer sidst, kommer en tur på hotellet!’ siger Heidi med et grin.

For parret er hotellet ikke et spørgsmål om at tjene penge. Det løber kun lige rundt:

- Vi nyder at servicere vores gæster og give dem muligheder, som vi ikke havde. Det er fantastisk at opleve, hvordan par forlader stedet helt nyforelskede efter et døgn eller to hos os, hvor de har været i en dejlig lille boble af leg og intimitet.

Og morgenmaden på dette bed&breakfast for BDSM-folket?

- Vi serverer æg, bacon, pølser, pandekager, flere slags brød, pålæg, ost, syltetøj, yoghurt, musli, frugt og bær, juice, kaffe/te. Vi bliver rost meget af vores gæster, og det er noget vi gør os umage med, siger Morten, der står for alt det praktisk, herunder morgenmaden, mens Heidi med et smil kalder sig selv den administrerende direktør.

Når de leger, er det dog stadig Morten, der svinger pisken…

Et døgn koster fra 900 kroner. Et helt weekendophold 2100 kroner.

Læs mere her

Sponsoreret indhold