Det frække 22. december 2017

Ham her er mere utro end andre mænd

Det kan godt være, at du troede, det var en god ting, men …
Foto: All Over

Det starter egentlig som en god ting. For hvilken kvinde synes ikke, det er fedt at få store gaver, rejser og dyre middage?

Men måske er det alligevel ikke nogen god ide at finde en mand, der tjener mange penge. For flere undersøgelser viser, at det øger risikoen for hans utroskab dramatisk.

Her er de frækkeste julegaver til under 500 kroner (sponsoreret link)

En af dem er foretaget af IllicitEncounters.com, der er et datingsite for utro, og her fremgår det, at folk, der tjener mere end gennemsnittet, også har sværere ved at holde sig til en person. Det gælder for kvinderne, men i særdeleshed for mændenes vedkommende.

Undersøgelsen er britisk, hvorfor beløbene ikke kan overføres direkte, men de mænd, der tjente over 440.000 kroner om året – EFTER skat vel at mærke – i højere grad havde elskerinder.

Den britiske gennemsnitsindkomst er på 233.000 kroner.

På sitet finder man da også mere end 60.000 mandlige profiler, der er enten direktører eller finansfolk. Af disse er 65 procent mænd. Antallet stiger med otte procent om året, skriver avisen Daily Mail.

Her finder du det lækreste lingeri til de søde juledage (sponsoreret link)

En procent af disse tjener knap 10 millioner om året.

Da man spurgte de utro medlemmer noterede man sig, at de arbejdede meget. 29 procent lagde 60 timer på jobbet om ugen, mens 34 procent arbejdede 40 timer og endelig 20 procent, der angav, at de arbejdede 80 timer om ugen.

Det betyder, at der er mindre tid sammen med partneren, og at der ikke er ret meget tid til sex. Sådan svarede 73 procent.

- Folk med success er fødte arbejdsnarkomaner. De lever og ånder for deres karrierer, arbejder ufatteligt længe og sætter deres karriere over alt andet, siger talsmand for IllicitEncounters Christian Grant og tilføjer:

- Det betyder, at forholdene til deres kære er pressede. Men de er stadig mennesker. Du vil gerne have et fysisk forhold, men når man kommer sent hjem og finder ud af, at din partner allerede sover, så er det langt fra ideelt, og så ligger et forhold til en kollega ligefor.

Sponsoreret indhold