Det frække15. juli 2017

Din partner er oftest utro på denne ugedag

Der er forskel på, hvilke ugedage man oftest ser sin elsker eller elskerinde, viser ny undersøgelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haevnporno_0.jpg
 Foto: All Over

Mandag er for mange den værste dag på ugen. Og den bliver ikke meget bedre for de mange ægtemænd og -kvinder, der bliver bedraget af deres partner på netop denne ugedag.

Køb det frækkeste sommerlingeri her - til dig selv eller din partner

For ifølge en ny undersøgelse er det om mandagen, flest personer forsøger at skaffe sig et udenomsægteskabeligt knald.

Det er ikke en hvilken som helst undersøgelse, for den er rent faktisk foretaget blandt de mange brugere af det britiske datingsite for utro illicitencounters.com.

Det tidspunkt, hvor der bliver sendt flest beskeder i løbet af ugen, er således mandag morgen mellem klokken 8 og 9. Gennemsnitligt sendes der 600 per time, mens antallet af beskeder i dette tidsrum er oppe på 1.900.

Næstmest populær var fredage mellem klokken 21 og 22, mens der stort set ikke bliver sendt nogen beskeder søndag morgen mellem 10 og 11 (hvilket næppe skyldes, at medlemmerne er flittige kirkegængere: red).

Intet signalerer fræk sex så meget som et par lækre strømper. Se bare her

Talsmand for datingsitet Christian Grant har følgende forklaring.

- Mandage morgener er folk som regel ved at pendle på arbejde, og det er den første lejlighed, de utro har, for at kommunikere. Med en kone og eventuelle børn, man tager sig af, så er det enten svært eller helt umuligt at mødes eller bare at kommunikere med sin hemmelige affære i weekenden.

I den samme undersøgelse kunne medlemmerne give deres bedste tip til ikke at blive afsløret. Et af forslagene var, at man giver personen et navn på sit eget køn (med mindre naturligvis man er homoseksuel). Og så var det en smart ide at have en ekstra telefon, som hverken er din arbejdstelefon eller din privattelefon. Du vil jo helst ikke have, at nogen kigger i dine beskeder på hverken sms eller Facebook.

Og endelig skal man undlade at udveksle billeder. Det kan nemlig for alvor alarmere ægtefællen.

Sponsoreret indhold