Hackede sig ind i buttplug

Foto: MEGA

Dygtige hackere kan komme ind overalt. Virkelig overalt. Og her mener vi ikke blot ind i regeringers og virksomheders hemmeligste arkiver, men også mere fysiske steder.

Eksempelvis har en hacker, der kalder sig ’smea’ været helt inde i røven på en række andre mænd.

Og det er egentlig ikke så sært, som det lyder. For markedet for sexlegetøj, som kan sluttes til internettet er hastigt voksende, og det fungerer oftest ved, at man kan have langdistancesex med en partner eller eksempelvis en campige via en app på sin smartphone i en leg, man omtaler ’teledildonics’. Gæt selv hvorfor.

Nå, men tilbage til ham ’smea’. Han forklarede nemlig under den årlige DEF CON hackermesse I Las Vegas, hvordan han kunne overtage og kontrollere en interaktiv buttplug, oplyser Gizmodo.

Stor, fræk og helt analog dildo på tilbud - se her

  • - Jeg sprang ud som bøsse for to år siden, og jeg begyndte at få en masse homoseksuelle venner. På et tidspunkt var der en af dem, som nævnte, at der var de her buttplugs, som kunne tilsluttes bluetooth, forklarer ’smea’.

  • Og som den sikkerhedsorienterede hackertype jeg er, så tænkte jeg ’Det her kan ikke være sikkert’.

Og det var lige, hvad han fik bevist. Han hackede nemlig en Lovense Lush, som er et af de meget brugte apparater på markedet og bruges meget af cam-piger og –drenge. Virksomheden kalder den selv ’verdens første teledidoniske buttplug’.

For den chip, der sluttes til computeren kunne nemlig penetreres … elektronisk.

Så på den måde kunne han ikke blot styre buttpluggen til at opføre sig, som han ønskede, men også uploade malware, som kunne spredes videre til offerets computer.

3 stk sexlegetøj kr. 400,- hos Sinful

Ifølge Gizmodo fortællervirksomheden bag, at kun apparater produceret inden juli 2016 var sårbare, man at man ikke ved, hvor mange af dem, der er derude.

Men er det så cyberkriminalitet eller sexkriminalitet, spørger ‘smea’.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close