Gratis sex i otte uger på bordel

Foto: MEGA

Gratis sex i 15 minutter.

Det lyder unægtelig som noget af et atypisk tilbud i en verden, hvor kun ganske lidt er gratis. Og når det gælder sex af den slags, nogle mænd ellers vælger at betale for, så er det endnu mere uventet.

Bundløse netstrømper kun kr. 79,-

Men tilbuddet kommer fra den kontroversielle østrigske bordelejer Hermann Müller, der på horehuset Pascha i Salzburg tilbyder en otteugers ’sommer special’.

Den går i al sin enkelhed ud på, at man får 15 minutter sammen med en af pigerne på Pascha, uden at der dog er specificeret, hvad der er inkluderet i det gratis kvarter.

Og ikke overraskende er det anderledes tilbud blevet populært. Faktisk så populært, at det har skabt lange køer på gaden uden for sexstedet i Salzburg, og mange har måttet gå forgæves.

Se det frække Cotelli Stuepigekostume

Skumle skatteforhold

  • Pascha er blevet overrendt af mænd, der gerne vil udnytte det gode tilbud.

    - Jeg har desværre været nødt til at afvise mange, fortæller Herman Müller, der i 2017 blev idømt tre års fængsel efter en sag om skatteunddragelse for et af hans bordeller i München.

Men manden med de mange kvinder på lønningslisten giver den i stedet som martyr. Skatteforhold er nemlig hele årsagen til det gratis kvarter. Han hævder nemlig at have betalt cirka 5 millioner euro i skat over de sidste 10 år, og dermed får det østrigske skattevæsen ingen penge, når bordellet ikke tjener noget på sine seksuelle ydelser.

Han mener, at skattemyndighederne forlanger stadig højere skatter, men i øvrigt ikke gør noget aktivt for at slippe af med den ulovlige prostitution. Salg af sex er nemlig ikke ulovligt i hverken Tyskland eller Østrig, så længde der svares skat af ydelserne.

Og pigerne på bordellet?

  • - De er godt tilfredse, hævder Herman Müller. Jeg betaler dem deres normale løn ud af min egen lomme, lyder det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close