5 frække julegaver til ham

Foto: MEGA

Julen står for døren, og hvorfor ikke bruge højtiden på at glæde andre. Det kan enten være manden i dit liv, det kan være din gode ven, eller det kan være en sød kollega, der trænger til lidt opmuntring.

Alt for ofte giver man en gave, som modtageren siger pænt tak for, men inderst inde er enormt ligeglad med, og den ender som en bytter eller bagerst i et skab.

Vi giver dig i stedet fem forslag til gaver, som han med garanti beholder. Her er …

5 frække julegaver til ham

 

Mr. Membr Dirty Handjob

Giv ham en dirty oplevelse for egen hånd. Denne sag har et fleksibelt sleeve, som fungerer stimulerende på penis, og det er både blødt, lækkert og strækbart, så det passer til alle størrelser.

Køb det her til nedsat pris

 

Autoblow A.I.

Hvis han holder af blowjobs – og hvilken mand gør ikke det – så er der her den ultimative maskine, som aldrig får ondt i kæberne. Den har hele 10 forskellige nye teknikker, og stimulerer penis på hele 250 forskellige punkter. 

Set her hos Sinful

Fun Factory Cobra II Penis Vibrator

Det er ikke kun kvinder, der har glæde af en vibrator. Denne populære vibrator fra Fun Factory

 har to kraftige motorer, der er designet til at give dig effektiv stimulation af dit penishoved og den yderste del af skaftet.

Find den her samt eventuelt tilbehør

 

Clone-A-Willy Klon Din Penis Original

Her er gaven, der bliver ved med at give. For her kan han lave en komplet kopi af sin penis og sende den til enten dig eller lægge i gavelegen til familiejulefrokosten. Den er naturligvis ftalat-, latex- og allergifri.

Tip! Brug evt. en penisring under støbningsprocessen for at holde erektionen

Find den her

 

LELO Hugo Prostata Massager

De ter blevet helt legalt for heteroseksuelle mænd at give efter for de mange gode oplevelser, der forbindes med analsex. Og her er der en luksuriøs genopladelig analvibrator til mænd med 6 intense vibrationsmønstre, der kan fjernstyres.

Den er fremstillet i 100% medicinsk silikone og har en silkeblød overflade.

Set hos Sinful

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close