Glat og glad: Her er 5 ting du ikke må undvære

Foto: All Over

Det tog for alvor fart i 1990’erne. Inspireret af pornoindustrien, hvor det dannede højeste mode virkelig at kunne se, hvad der foregik på nært hold.

Men hel eller delvis fjernelse af hårene forneden er langt fra nogen ny ting. Således skal man ikke se ret mange malerier fra forskellige tider for at notere sig, at det ikke er første gang, kvinder har været glatte. Og allerede i det gamle Egypten fjernede kvinderne al kropsbehåring ved hjælp af enten pincetter lave af muslingeskaller, pimpsten, bivoks eller det man i dag vil kalde sugaring.

Det var også tilfældet for de mere velstående kvinder i antikkens Grækenland, hvor det blev anset for uciviliseret at møde op med en fuld busk i offentlige badeanstalter.

I dag er der heldigvis frit spil for, hvordan man ønsker at se ud forneden, også selv om det tid tider kan være ophedet debat, når nogle kvinder plæderer for, at man ikke bør fjerne sin kropbehåring.

Vores egne undersøgelser her på Det Frække viser dog, at de allerfleste kvinder i en eller anden grad fjerner noget eller al behåringen mellem benene, og med det i baghovedet ser vi det som vores pligt her på sitet at hjælpe til, at det bliver gjort på den mest nænsomme facon. Uden muslingeskaller.

Her er 5 ting du ikke må undvære
 

Ultimate Personal Shaver til Kvinder

Her er shaveren til dig, der godt kan finde på at være lidt kreativ og skifte mellem eksempelvis det helt glatte look og måske eller lille stribe eller trekant. Med denne trimmer medfølger nemlig fire forskellige hoveder, der kan bruges overalt på kroppen.

Og den leveres desuden med skabeloner til barbering og andet tilbehør.

Køb den her hos Sinful

Shave Safe Gel mod Røde Knopper 100 ml

Lige så sexet og lækkert det er med helt glat hud, lige så ufedt og usexet er det, når huden er irriteret og dækket af røde knopper. Det undgår du med denne dejlige gel, der ligeledes renser huden og gør barberingen ekstra hygiejnisk. Den har en særdeles tyk konsistens.

Køb den her hos Sinful

Parissa Veganske Ansigts og Bikini Wax Strips

Du kan jo også prøve noget helt andet end barbering. For eksempel disse veganske voksstrips, der også kan bruges til uønskede hår i ansigtet. Og så mindsker de risikoen for indgroede hår.

Der er 8 dobbeltsidede strips samt lindrende olie. De kan give op til hele 6 ugers glathed.

Køb dem her hos Sinful

Ladyshape Bikini Shaping Tool Brazilian

Hvis du synes, det er mest frækt med den brasilianske model, så er her værktøjet til dig. Med Bikini Shaping Tool Brazilian-skabelonen kan du nemlig nemt få den helt perfekte, lige stribe over venusbjerget. Der medfølger to skrabere samt en elegant opbevaringspose.

Køb den her hos Sinful

BlitzBlank Hårstop Creme 80 ml

Den ultimative kamp mod hårene er svær at vinde. Men du kan i hvert fald trække dig sejrrigt ud af enkelte slag. For eksempel med denne BlitzBlank Hårstop-creme, som reducerer din hårvækst med op til 75%. Det betyder i praksis, at du ikke behøver at barbere dig lige så ofte. Den er naturligvis både dermatologisk og klinisk testet, og du bør bruge den både morgen og aften.

Køb cremen her hos Sinful

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close